Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Witte wandtegels

Witte wandtegels zijn enorm veelzijdig. Ze zijn de perfecte basis voor een lichte ruimte met een rustige atmosfeer, waarin jij kunt ontspannen na een lange werkdag. Je combineert de witte wandtegels met natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld hout, voor een rustige ruimte. Houd je meer van kleur? Met witte wandtegels springen jouw gekleurde meubels er echt uit. Een witte basis maakt een ruimte lichter, waardoor deze automatisch groter oogt. Bij Ceramica Vloeren vind je witte wandtegels in verschillende looks: betonlook, steenlook en marmerlook. Onze wandtegels zijn sterk en je hebt er jarenlang plezier van.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 10 van 10 producten

Witte wandtegels in verschillende looks

Bij ons vind je witte wandtegels in de juiste look voor jouw ruimte. Door voor de betonlook of steenlook te kiezen, creëer je een robuuste stijl in bijvoorbeeld jouw woonkamer. Door de witte kleur stralen de tegels rust uit, terwijl het textuur tegelijkertijd een stoer karakter aan de ruimte toevoegt. Witte wandtegels in marmerlook stralen juist luxe uit. Voor de badkamer kun je kiezen voor witte wandtegels in marmerlook. Ze geven je badkamer een rustig gevoel, laten de ruimte groter lijken en zorgen voor een chique uitstraling. Wil je de luxe marmerlook in je keuken? De witte wandtegels zijn geschikt als achterwand van je aanrecht of kookplaat.

De vele voordelen van wandtegels

Keramische wandtegels hebben verschillende voordelen. De tegels zijn in hoge mate kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de tegels lange tijd mee en zijn ze dus een duurzame keuze. De witte wandtegels zijn zelfs vuurbestendig en antistatisch. Je maakt de tegels gemakkelijk schoon met lauwwarm water dat je hebt laten koken. Hier voeg je een scheutje azijn of een speciale tegelreiniger aan toe. Een neutrale allesreiniger is ook mogelijk, zolang deze geen olie, zeep of vet bevat. De tegels zijn dus onderhoudsvriendelijk en gaan lange tijd mee.

Witte wandtegels: betaalbaar en duurzaam

Bij Ceramica Vloeren vind je betaalbare witte wandtegels. Wij kunnen onze prijzen laag houden door de tegels direct vanuit de fabriek te leveren en zo op personeelskosten te besparen. Onze tegels worden in Italië in een high-end fabriek geproduceerd. De tegels zijn van hoge kwaliteit en gaan daardoor lange tijd mee. De tegels die je bij ons koopt zijn exclusief montage. Heb je hier hulp bij nodig? Wij werken samen met een vast montageteam en raden je dan ook graag een ervaren tegelzetter aan. Bezoek ook eens de showroom.

Montage bij Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

De keramische vloertegel is uitermate geschikt wanneer je huisdieren hebt; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)