Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Witte vloertegels

Ben je op zoek naar witte vloertegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het prachtige Italië laten wij al onze keramische vloeren produceren. De vloeren zijn dus van Italiaans design, wat betekent dat ze van hoogstaande kwaliteit zijn en uniek zijn vormgegeven. Keramische tegels zijn in veel Europese landen in trek vanwege de duurzaamheid en het gemak in onderhoud. Een trend die Nederland volgens ons absoluut mag volgen! Ook voor jou is een landelijke of juist chique vloer weggelegd dankzij de directe communicatie en levering met de Italiaanse fabriek. Telkens weten wij weer hoge kwaliteit te verkrijgen tegen een scherpe prijs.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 8 van 8 producten

Beton- en marmerlook

Neem nu onze witte vloertegels. Zij zijn verkrijgbaar in een betonlook, een marmerlook en een steenlook. Welke look je ook kiest, de verschillende typen vloeren hebben allen hun eigen uitstraling. Gaat je interesse uit naar een chique inrichting, kijk dan eens in ons uitgebreide assortiment keramische tegels in marmerlook. Zoek je daarentegen een vloer die een zekere warmte uitstraalt in jouw woon-, slaap- of badkamer? Een vloertegel met houtlook behoort dan zeker tot de mogelijkheden en geeft een landelijke touche aan jouw vertrekken.

Witte vloertegels aan huis

Wat zo prettig is, is dat Ceramica Vloeren vandaag de dag naar wens bij jou als klant thuiskomt. Hierdoor krijg je direct een goede indruk van de meegebrachte witte vloertegels dankzij de juiste lichtinval, de ruimte en je eigen meubels. Maak ook gebruik van deze dienst om snel te kunnen besluiten of de vloertegels bij jou en je huis passen. Koen en Ken van Ceramica kunnen je trots vertellen over de mogelijkheden van hun nieuwe dienst.