Witte vloertegels

Ben je op zoek naar witte vloertegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het prachtige Italië laten wij al onze keramische vloeren produceren. De vloeren zijn dus van Italiaans design, wat betekent dat ze van hoogstaande kwaliteit zijn en uniek zijn vormgegeven. Keramische tegels zijn in veel Europese landen in trek vanwege de duurzaamheid en het gemak in onderhoud. Een trend die Nederland volgens ons absoluut mag volgen! Ook voor jou is een landelijke of juist chique vloer weggelegd dankzij de directe communicatie en levering met de Italiaanse fabriek. Telkens weten wij weer hoge kwaliteit te verkrijgen tegen een scherpe prijs.

Beton- en marmerlook

Neem nu onze witte vloertegels. Zij zijn verkrijgbaar in een betonlook, een marmerlook en een steenlook. Welke look je ook kiest, de verschillende typen vloeren hebben allen hun eigen uitstraling. Gaat je interesse uit naar een chique inrichting, kijk dan eens in ons uitgebreide assortiment keramische tegels in marmerlook. Zoek je daarentegen een vloer die een zekere warmte uitstraalt in jouw woon-, slaap- of badkamer? Een vloertegel met houtlook behoort dan zeker tot de mogelijkheden en geeft een landelijke touche aan jouw vertrekken.

Houtlook vloertegels

Val je als een blok voor de charme en het karakter van een houten vloer? Bij Ceramica Vloeren vind je tegelvloeren met een houtlook. Voor een aantrekkelijke prijs ontvang je deze duurzame tegels dankzij onze directe inkoop met de producent in Italië. Slijtvast en onderhoudsarm, enkel wat water met een scheutje azijn is nodig om jouw vloer schoon te houden. Tip: kies bij de houtlook voor de kleur lichtgrijs om de kleur wit het best te benaderen. Houtlook tegels zijn namelijk nog niet in het wit verkrijgbaar.

Witte vloertegels aan huis

Wat zo prettig is, is dat Ceramica Vloeren vandaag de dag naar wens bij jou als klant thuiskomt. Hierdoor krijg je direct een goede indruk van de meegebrachte witte vloertegels dankzij de juiste lichtinval, de ruimte en je eigen meubels. Maak ook gebruik van deze dienst om snel te kunnen besluiten of de vloertegels bij jou en je huis passen. Koen en Ken van Ceramica kunnen je trots vertellen over de mogelijkheden van hun nieuwe dienst.

Witte vloertegels met of zonder plinten

Het is meestal afhankelijk van je type vloer of je kunt kiezen om wel of geen plinten in je vertrek te gebruiken. Bij een echt houten vloer kun je bijna niet zonder plinten omdat deze vloer nooit helemaal recht loopt waardoor er kieren te zien zijn. Bij Ceramica hebben wij gelukkig ook vloertegels met een houtlook. De afwerking bij deze tegels heeft geen plinten nodig omdat ze mooi recht zijn gesneden. Het doel is dat vloer en wand naadloos in elkaar over gaan, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor deze optie.