Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Witte tegels

Keramische tegels worden steeds populairder en dat is logisch. Je kunt keramische tegels namelijk gebruiken om een vloer te leggen, maar ook om een wand mee te betegelen. Het is eenvoudig aan te leggen, budgetproof en eenvoudig te onderhouden. Een witte vloer gaat niet zonder gevaren, ieder vuiltje is namelijk te zien. Toch zul je hier met keramische witte tegels niet snel last van hebben. Met enkel een vochtig doekje is de vloer weer zo goed als nieuw! Laat je inspireren door het ruime aanbod van wand- en vloertegels van Ceramica Vloeren. Zo vind je hier keramische tegels in diverse looks, zoals hout, beton, steen en marmer die bijna niet van echte materiaal te onderscheiden zijn. Kies uit diverse formaten, kleuren en tinten.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 8 van 8 producten

Ideaal voor elke woonstijl

Een witte vloer of wand biedt je een prachtige basis voor de rest van het interieur. Wat je persoonlijke woonstijl ook is, witte tegels passen hier altijd bij. Zo kun je gaan voor een clean minimalistische look, maar je kunt ook juist voor veel kleur gaan in de meubels en verdere woonaccessoires. Een witte tegelwand of -vloer geeft de gehele ruimte direct een rustgevende uitstraling. Ideaal voor een werkkamer of kantoor. De witte keramische tegels zijn snij- en krasvast en laten geen vocht door. Hierdoor behouden deze tegels hun mooie witte kleur.

Beste prijs kwaliteit verhouding

Ceramica Vloeren biedt je enkel tegels van de hoogste kwaliteit keramiek. De tegels worden geproduceerd in high-end fabrieken in Italië en worden rechtstreeks vanuit daar geleverd. Daarnaast besparen we ook op personeelskosten, waardoor we de prijs zo laag mogelijk kunnen houden. Zo maken we keramische tegels betaalbaar voor heel Nederland. De montage van de witte tegels regel je zelf. Maar daar kunnen we je uiteraard wel bij helpen. Zo helpen we je graag verder door een van onze vaste tegelzetters te adviseren. Zo ben je verzekerd van een vakkundig gelegde vloer of wand.

Bestel online of bezoek de showroom

Voordat je een nieuwe vloer gaat leggen met keramische vloertegels, wil je wellicht eerst uitproberen hoe de tegels aanvoelen. Dat begrijpt Ceramica Vloeren! Neem daarom contact op en plan een afspraak om de showroom in Heerhugowaard te bezoeken. Daar kun je niet alleen op je gemak diverse tegels van dichtbij bekijken en aanvoelen, je kunt daarnaast ook advies ontvangen van een van de vakkundige Ceramica Vloeren collega’s. Bestel jouw nieuwe witte tegels eenvoudig online of via een Whatsapp berichtje. Zo kun jij zo snel mogelijk van jouw nieuwe vloer of wand genieten.

Montage uitbesteden?

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.