Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Witte plavuizen

Witte plavuizen zijn veelzijdig inzetbaar. Met een lichte vloer kun je een ruimte een luxe uitstraling geven. Ook kunnen witte vloertegels een mooie basis zijn voor een knus ingerichte ruimte of een badkamer met een serene uitstraling. Bij Ceramica Vloeren vind je witte plavuizen in de betonlook, steenlook en marmerlook. Voor welke uitstraling je ook gaat, bij ons vind je geschikte plavuizen. Onze plavuizen zijn stevig en gaan lange tijd mee. Van deze duurzame keuze ga je jarenlang plezier hebben.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 8 van 8 producten

Creëer rust met witte plavuizen

Een lichte kleur brengt rust in huis en doet je ruimte groter ogen. Witte plavuizen in steenlook of betonlook zijn ideaal voor een industrieel interieur. Deze vloertegels hebben het robuuste textuur dat bij een industrieel interieur past, maar stralen tegelijkertijd rust uit dankzij de witte kleur. Op zoek naar een luxe vloer voor de keuken of badkamer? Witte plavuizen in marmerlook geven je ruimte een chique uitstraling. De tegels zorgen voor een rustig gevoel en zijn gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren. Witte plavuizen zijn veelzijdig en kunnen dus zowel voor een stoere uitstraling als een luxe gevoel zorgen. Eén ding is zeker: met witte vloertegels breng je rust in de ruimte.

De voordelen van plavuizen

Keramische vloertegels zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Je maakt de witte plavuizen gemakkelijk schoon met lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn. Ook kun je een speciale tegelreiniger gebruiken of een allesreiniger zonder olie, zeep of vet. Zo heb je de tegels in een mum van tijd schoon. De witte plavuizen zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar gaan ook lang mee. Ze zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er ook na jaren nog als nieuw uitzien. Daarnaast zijn de plavuizen geschikt voor vloerverwarming. De vloertegels geleiden de warmte gelijkmatig en snel, waardoor je een heerlijk warme vloer hebt. Ze houden de warmte lang vast, waardoor je ook nog eens energie kunt besparen.

Witte plavuizen: duurzaam en betaalbaar

Onze witte plavuizen worden geproduceerd in een high-end fabriek in Italië. Wij leveren de tegels van hoogwaardig keramiek rechtstreeks vanuit de fabriek. Dit bespaart kosten, waardoor onze tegels betaalbaar blijven. De plavuizen zijn van hoge kwaliteit en je hebt er jarenlang plezier van. Wil je de tegels in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Niet alleen kun je hier de tegels zien, maar wij kunnen je ook helpen om de juiste tegels voor jouw interieur te vinden.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.