Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Wandtegels steenlook

Wandtegels steenlook geven een stoere touch aan je interieur. Je kunt er een hele wand mee bekleden of juist een bepaald deel van de muur benadrukken. Wandtegels in steenlook worden veel gebruikt in een industrieel interieur, maar kunnen ook prima in andere woonstijlen gebruikt worden. Bij Ceramica Vloeren vind je steenlook wandtegels in veel verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd wel een wandtegels te vinden, die perfect bij jouw woonwensen past. Onze tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek en komen uit high-end fabrieken in Italië. Naast tegels in steenlook hebben wij ook tegels in betonlook, houtlook en marmerlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 67 producten

Open filter

Wandtegels in steenlook met een authentieke uitstraling

Onze wandtegels in steenlook zijn niet van echte natuursteen te onderscheiden. Dat effect wordt extra duidelijk als je kiest voor tegels van een groot formaat. Daar is nauwelijks een voeg voor nodig. Als onze wandtegels in steenlook hebben een natuurlijke uitstraling. De kleur en structuur van de tegels verschilt niet of nauwelijks van echte natuursteen. Dat komt door de hoge kwaliteit van het design en de afwerking van de tegels. Met steenlook tegels creëer je het uiterlijk van natuursteen, maar heb je het gemak van keramische tegels. Die zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Duurzaam, maar toch betaalbaar

Een wand van steenlook tegels gaat jaren mee. Het enige wat je hoeft te doen, is de tegels af en toe schoonmaken met een vochtige doek. Daar kun je het beste lauw, gekookt water met een beetje azijn erin gebruiken. Een milde allesreiniger of tegelreiniger mag ook, zolang er maar geen vet, olie of zeep in zit. Wij doen er alles aan om de prijs van onze keramische tegels scherp te houden. Zo leveren wij bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit de fabriek en besparen we op onze personeelskosten. Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs voor je wandtegels in steenlook.

Montage van steenlook wandtegels

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, verzorg je het plaatsen van de tegels zelf. Wil je daarbij geholpen worden? Dan raden we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam aan. De meeste van onze keramische tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Wil jij meer weten over onze wandtegels in steenlook? Kom dan langs in de showroom, we helpen je graag de juiste steenlook wandtegels te vinden. Steenlook tegels zijn de perfecte basis voor het interieur van je woning, maar ook in kantoren en bedrijven worden ze vaak gebruikt.