Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Wandtegels marmerlook

Wandtegels in marmerlook zijn tijdloos en chic. Ze stralen rust en luxe uit. Marmer is bijzonder vanwege de geaderde structuur. Die zie je ook terug in de marmerlook tegels van Ceramica Vloeren. Met marmerlook wandtegels creëer je een wand met de uitstraling van echt marmer. Zeker als je kiest voor een groot formaat tegel, waar nauwelijks een voeg voor nodig is. Wij hebben wandtegels in marmerlook in verschillende formaten, zodat er altijd wel een tegel te vinden is, die aansluit bij jouw wensen. Naast tegels in marmerlook hebben we ook wand- en vloertegels in steenlook, betonlook en houtlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 38 producten

Open filter

Wandtegels in marmerlook voor de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Ceramica Vloeren vinden we de juiste prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Daarom kopen wij onze tegels rechtstreeks in bij high-end fabrieken in Italië. Daarnaast besparen we op onze personeelskosten. Zo houden we onze prijzen scherp en betaal je nooit teveel voor keramische wandtegels in marmerlook. Onze tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze zijn dan ook sterk en duurzaam. Van wandtegels in marmerlook heb je echt jarenlang plezier. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken. Kies je ook voor vloertegels in marmerlook? Dan gaan die perfect samen met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed en houden deze lang vast.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Marmerlook wandtegels van de beste kwaliteit

Marmerlooktegels zijn de perfecte basis voor jouw interieur. Ze zijn kras- en slijtvast en kunnen dan ook tegen een stootje. Daarom kun je ze eigenlijk in alle ruimtes gebruiken. Vooral in de badkamer en keuken zijn marmerlooktegels populair. Maar waarom zou je ze ook niet in een andere ruimte gebruiken? Marmer is prachtig te combineren met zwart en goud. Daarmee til je een ruimte naar een hoger level. Marmerlook tegels zijn gemakkelijk schoon te maken. Je neemt ze af met een vochtige doek. Daarvoor kun je het beste lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin gebruiken.

 

De montage van marmerlooktegels

Om onze prijs zo scherp mogelijk te houden, regel je de montage van je wandtegels in marmerlook zelf. Heb je daar hulp bij nodig? Geen probleem. We bevelen je graag een professionele tegelzetter uit ons vaste montageteam aan. Met marmerlook wandtegels krijg je de look van een echt marmeren wand. De tegels zijn uniek van structuur, wat het effect van echt marmer versterkt. Wil jij onze wandtegels in marmerlook van dichtbij komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in de studio. We nemen graag de tijd voor je en geven je persoonlijk advies.