Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Wandtegels keuken

Wandtegels in de keuken zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam en onderhoudsvrij. Daarom zijn ze ideaal als achterwand van je aanrecht of kookplaat, maar natuurlijk kun je ze in de hele keuken gebruiken. Bij Ceramica Vloeren vind je wandtegels voor de keuken in veel verschillende formaten en looks. Zo kun je altijd de wandtegel vinden die bij jouw keuken past. Onze keramische tegels zijn er in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Voor iedere interieurwens is de juiste tegel te vinden. Keramische wandtegels gaan jarenlang mee. Schoonmaken is een fluitje van een cent. Een doekje erover en klaar.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 62 producten

Open filter

Wandtegels in de keuken: duurzaam en voordelig

Onze keramische wandtegels voor de keuken zijn kras- en slijtvast. Ze zijn zelfs vuurbestendig. De tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië, waar alleen de hoogste kwaliteit keramiek wordt gebruikt. Wij leveren onze tegels rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden we dan ook erg belangrijk. In onze showroom kun je al onze tegels van dichtbij komen bekijken. We geven je graag persoonlijk advies. Daarbij gaan we altijd uit van jouw interieurwensen, zodat we de perfecte wandtegel voor je vinden.

Authentieke looks in natuurtinten

Wandtegels in de keuken zijn belangrijk voor de sfeer die je wilt creëren. Daarom hebben wij tegels in verschillende natuurlijke looks. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. De steen- en betonlook is stoer en robuust vanwege zijn koele uitstraling. Deze staat prachtig in moderne en industriële keukens. Voor een warmer effect kies je wandtegels in houtlook. Die worden veel gebruikt in landelijke interieurs. Wil jij meer glamour in je keuken? Dan word je vast en zeker blij van onze wandtegels in marmerlook en kook je de sterren van de hemel.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Monteren van wandtegels in de keuken

Om onze prijzen laag te houden, vragen we je de montage van de wandtegels in de keuken zelf te verzorgen. Heb je daar hulp bij nodig? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om je wandtegels vakkundig te plaatsen. Je kunt bij ons dus terecht voor het totaalpakket. Keramische tegels zijn de perfecte basis voor jouw droomkeuken. Om ze schoon te maken kun je het beste lauw, gekookt water gebruiken met een scheutje azijn erin. Een milde allesreiniger kan ook, zolang er maar geen vet, olie of zeep in zit.