Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Wandtegels badkamer

Wandtegels zijn ideaal voor de muren van je badkamer. Ze brengen rust en eenheid in de ruimte. Daarnaast zijn ze ook nog eens snel en gemakkelijk schoon te maken. Bij Ceramica Vloeren hebben we een ruime keuze aan wandtegels voor de badkamer in het assortiment. Onze keramische tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Daarvoor wordt alleen de hoogste kwaliteit keramiek gebruikt. Wand- en vloertegels zijn de perfecte basis voor een strakke en sfeervolle badkamer. Onze tegels zijn er in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Wij helpen je graag de perfecte wandtegels voor jouw badkamer te vinden. Bekijk onze badkamer wandtegels.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 193 producten

Open filter

Wandtegels voor de badkamer met een authentieke look

Met wandtegels creëer je in de badkamer de sfeer die jij voor ogen hebt. Daarom kun je bij Ceramica Vloeren kiezen uit tegels in verschillende authentieke looks in lichte en donkere tinten. De steenlook en betonlook geven je badkamer een robuuste en stoere uitstraling. De houtlook is juist weer warmer van kleur en niet van echt hout te onderscheiden. Dat zorgt voor een natuurlijk effect in je badkamer. Ga je voor chique, dan zijn onze wandtegels in marmerlook juist weer heel geschikt. Die brengen meteen een luxe sfeertje in de ruimte.

Wandtegels in verschillende formaten

Er zijn veel verschillende formaten wandtegels voor de badkamer. Met grote tegels creëer je rust en ruimte, terwijl kleinere tegels juist weer wat speelser zijn. Keramische wandtegels zijn onderhoudsvrij. Je hoeft ze alleen maar af te nemen met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Ook een milde allesreiniger of tegelreiniger is geschikt, zolang er maar geen olie, vet of zeep in zit. Keramische wandtegels zijn kras- en slijtvast. Ze gaan jarenlang mee en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Zo kun jij volop genieten van je nieuwe badkamer.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij Ceramica Vloeren willen we keramische tegels zo betaalbaar mogelijk maken. Daarom leveren wij onze tegels rechtstreeks vanuit de fabriek en besparen we op personeelskosten. De montage van de tegels verzorg je zelf, maar natuurlijk helpen we je daar graag bij. We werken samen met een vast montageteam en raden je dan ook met plezier een tegelzetter uit ons netwerk aan. In onze showroom kun je alle keramische tegels bekijken. We geven je graag persoonlijk advies, zodat jij de perfecte wandtegels voor je badkamer kunt vinden. Onze tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een hoogwaardig design. Wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.