Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Wandtegels 80x80

Ben jij op zoek naar wandtegels 80x80? Dan hebben wij de tegels die jij zoekt. Bij Ceramica Vloeren zijn we gespecialiseerd in tegels van allerlei formaten. Die zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Zo vind je altijd de maat en de stijl die bij jouw interieur past. Onze vloer- en wandtegels zijn van de hoogste kwaliteit keramiek. Daarom zijn ze stevig genoeg om in allerlei ruimtes te worden gebruikt. Leg ze gerust in je woonkamer of de hal van je kantoor. Ook in de badkamer of keuken zijn keramische tegels ideaal. Wij helpen je graag de juiste wandtegels van 80x180 te vinden. In de showroom kun je al onze tegels komen bekijken. Je bent van harte welkom.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 13 van 13 producten

Open filter

Tegels van 80x80 in authentieke looks

Onze keramische wandtegels van 80x80 zijn leverbaar in steenlook en betonlook. Ze hebben een robuuste en natuurlijke uitstraling, zodat ze de perfecte basis zijn voor een industrieel interieur. Maar ook binnen andere woonstijlen komen ze tot hun recht. Onze houtlook tegels doen het heel goed in een landelijke setting. En ga jij voor een flinke dosis elegantie en luxe? Dan zijn onze marmerlook tegels een echte aanrader. De keramische tegels hebben een authentieke uitstraling en zijn dan ook niet van echt te onderscheiden. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en zijn perfect afgewerkt. De voegen zijn dus nauwelijks zichtbaar.

Waarom kiezen voor keramische tegels van 80x80?

Keramische wandtegels hebben een aantal grote voordelen. Ten eerste zijn ze duurzaam, vanwege hun stevigheid. Onze tegels zijn kras-, snij- en vuurvast, zodat ze jarenlang meegaan. De meeste tegels zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Daarnaast zijn keramische wandtegels erg hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Je houdt ze schoon met lauw, gekookt water, met een scheutje azijn. Natuurlijk kun je ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken, zolang daar geen zeep, vet of olie in zit.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

De hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij Ceramica Vloeren willen we de hoogste kwaliteit met het beste design leveren. Tegelijk zorgen we dat je daar niet de hoofdprijs voor betaalt. Omdat we de keramische wandtegels van 80x80 rechtstreeks bij de fabriek inkopen en we de personeelskosten laag houden, zijn onze tegels scherp geprijsd. Keramische vloertegels zijn erg geschikt voor vloerverwarming. De warmte wordt regelmatig verspreid en door de tegels lang vastgehouden. Zo bespaar je ook nog eens op je energiekosten.