Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Wandtegels 30x60

Met wandtegels 30x60 creëer jij een prachtige wand met een natuurlijke uitstraling. Keramische wandtegels zijn een perfecte basis voor je interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Daarom vind je bij ons altijd de tegels die bij jouw woonstijl passen. Wij leveren wand- en vloertegels van de hoogste kwaliteit keramiek, zodat ze jarenlang meegaan. Je bent van harte welkom in onze showroom, waar je al onze tegels met eigen ogen kunt zien. Maar ook online zijn de keramische tegels in alle looks te bewonderen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 15 van 15 producten

Open filter

Wandtegels van 30x60 met een authentieke look

Onze wandtegels van 30x60 zijn er in steenlook en betonlook. Daarbij kun je kiezen uit verschillende lichte en donkere tinten. Je kunt voor de hele wand hetzelfde formaat tegels te gebruiken, maar verschillende formaten afwisselen kan natuurlijk ook. Naast tegels in steen- en betonlook hebben we ook tegels in houtlook en marmerlook. Deze designs zijn niet van echt te onderscheiden. Met wandtegels van 30x60 creëer jij dus een wand met een unieke uitstraling. Voor iedere interieurwens is een geschikte tegel te vinden. Onze steen- en betonlooktegels hebben een koele, robuuste uitstraling. De tegels in houtlook zijn warmer van kleur. En als je van chic houdt, zijn onze marmerlooktegels een echte aanrader.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn uiterst stevig en daardoor heel duurzaam. Met wandtegels van 30x60 leg je een basis waar je jarenlang plezier van hebt. De tegels zijn kras-, slijt- en vuurvast, zodat ze tegen een stootje kunnen. Ze zijn dus ook geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals de woonkamer, keuken of badkamer. Ook in bedrijfs- en kantoorpanden zijn keramische tegels mooi en praktisch. De tegels zijn perfect afgewerkt. Er is maar een smalle voeg nodig, waardoor de tegelwand een egale uitstraling krijgt. Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze heel gemakkelijk schoon te maken zijn. Je reinigt ze met lauw, gekookt water, waaraan je een scheutje azijn toevoegt.

Betaalbare kwaliteit

Wij willen kwaliteit en design van het hoogste niveau betaalbaar te maken. Dat doen we door de wandtegels van 30x60 rechtstreeks in te kopen bij de fabriek in Italië. Bovendien hebben wij maar weinig personeel, zodat we onze prijzen altijd scherp kunnen houden. Keramische tegels kunnen in de meeste gevallen zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Onze vloertegels zijn erg geschikt om te gebruiken met vloerverwarming en geleiden de warmte goed. Om onze prijs zo laag mogelijk te houden, verzorg je de montage zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij. We werken samen met een vast team van tegelzetters, zodat je jouw vloer ook professioneel kunt laten leggen.