Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Wandtegels 26,5x180

Met wandtegels van 26,5x180 creëer je een wand met een authentieke, natuurlijke uitstraling. Grote tegels geven een ruimtelijk effect en zorgen voor eenheid. In ons assortiment vind je tegels van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Daar worden ze rechtstreeks door ons ingekocht. Dat betekent dat we de prijs van de tegels laag kunnen houden. Onze tegels zijn van een prima prijs-kwaliteit verhouding en zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Wij leveren tegels in veel verschillende formaten en diverse looks. Zo is er altijd wel een wandtegel te vinden, die helemaal bij jouw woonwensen past.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 3 van 3 producten

Niet van echt te onderscheiden

Onze wandtegels van 26,5x180 zijn leverbaar in een natuurlijke houtlook. Ze hebben de uitstraling van echt hout en vormen zowel op de wand als op de vloer een warme basis voor je interieur. Naast tegels in houtlook hebben we ook tegels in steenlook en betonlook. Ook deze zijn niet van echt te onderscheiden. Ze hebben een koele en robuuste uitstraling. Houd jij wel van een beetje chic? Kijk dan eens bij onze marmerlooktegels, die prachtig geaderd zijn. Die geven je meteen een gevoel van luxe. In onze showroom geven we je graag persoonlijk advies. Je bent van harte welkom om onze tegels te komen bekijken.

Wat zijn de voordelen van keramische wandtegels?

Keramische wandtegels zijn uiterst stevig. Daarom gaan ze ontzettend lang mee. Ze zijn slijt- en krasvast, zodat je ze ook prima in de woonkamer, keuken of badkamer kunt gebruiken. Ook in kantoren en bedrijven komen keramische tegels erg mooi tot hun recht. Bovendien zijn ze hygiënisch en praktisch. Schoonmaken is en fluitje van een cent. Keramische vloertegels hebben nog een bijkomend voordeel: ze gaan prima samen met vloerverwarming. Keramische tegels geleiden de warmte optimaal en houden deze lang vast. Je verbruikt dus ook nog eens minder energie.

Onderhoud van keramische wandtegels van 26,5x180

De meeste keramische wandtegels van 26,5x180 zijn geschikt voor binnen en buiten. Ze hebben weinig onderhoud nodig. Om ze schoon te maken, kun je het beste lauw, gekookt water gebruiken met een scheutje azijn erin. Er zijn ook speciale tegelreinigingsmiddelen of milde allesreinigers verkrijgbaar. Die kun je ook gebruiken, zolang ze maar geen olie, vet of zeep bevatten. Onze keramische tegels zijn perfect afgewerkt en hebben maar een dunne voeg nodig. De montage van de tegels laten we aan jou over. Dat doen we om onze prijs zo laag mogelijk te houden. Heb je hulp nodig? Dan adviseren wij je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om je tegels professioneel te monteren. Bezoek ook eens de showroom!