Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Keramische vloertegels

Ben jij op zoek naar mooie keramische vloertegels voor je woning? Dan vind je bij ons precies wat je zoekt. Wij hebben een uitgebreid assortiment keramische tegels in Marmerlook, Betonlook, Houtlook en Steenlook voor je klaarstaan. Zo kun je je vloertegels perfect op je interieur afstemmen. Houd jij van een landelijke of industriële stijl of wil je juist liever een chique uitstraling? Er is altijd wel een vloertegel te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Bovendien kun je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren én zijn onze vloertegels uiterst scherp geprijsd.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 126 producten

Open filter

Voordelen van keramische vloertegels

Keramische vloertegels hebben een authentieke uitstraling. Zo zie je bij de marmerlook tegels geen enkel verschil met echt marmer. En die natuurlijke uitstraling geldt natuurlijk ook voor de tegels met betonlook, houtlook en steenlook. Onze vloertegels zijn gemaakt van keramiek van de hoogste kwaliteit. Ze kunnen wel tegen een stootje en zijn dan ook bestand tegen slijtage, krassen en vuur. Leg ze gerust in de woonkamer of keuken. Of in een andere ruimte waar volop geleefd wordt.

Weinig onderhoud

Zoek jij een grote vloertegel of toch liever een wat kleinere? Dan kun je bij ons kiezen uit heel veel verschillende formaten. De meeste van onze vloertegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. En wil je graag vloerverwarming in je woning? Dat is bij keramische vloertegels geen enkel probleem. Ze hebben trouwens weinig onderhoud nodig. Regelmatig dweilen met lauw water, dat je eerst gekookt hebt, met een scheutje azijn is voldoende. In plaats van azijn kun je ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken. Reinigingsmiddelen met zeep, olie of vet kun je beter laten staan. In onze showroom in Heerhugowaard vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en geven we je advies op maat.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120