Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Vloertegels woonkamer

Vloertegels in de woonkamer zijn een ideale basis voor intensief gebruik. Keramische vloertegels zijn sterk en stevig, waardoor ze jarenlang meegaan. Bij Ceramica Vloeren vind je wand- en vloertegels van allerlei afmetingen, van klein tot extra groot. Ze zijn gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Van daaruit worden ze rechtstreeks door ons geleverd. Zo kunnen wij de kosten laag houden en keramische tegels betaalbaar maken. Onze tegels zijn er in steen-, beton-, hout en marmerlook. Zo leg jij een vloer die helemaal aansluit bij je interieurwensen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 33 producten

Open filter

Vloertegels in de woonkamer met een natuurlijke uitstraling

Onze keramische tegels hebben een natuurlijke, authentieke uitstraling. Zo zien onze steenlook en betonlook er net zo robuust uit als echte steen en beton en is de houtlook niet van echt hout te onderscheiden. Ook de marmerlook ziet eruit als echt marmer. Keramische tegels passen in elke interieurstijl en zijn geschikt voor iedere ruimte. De meeste van onze tegels kunnen zelfs buiten worden gebruikt. Of je nu van industrieel, landelijk of chic houdt, er is altijd wel een passende vloertegel voor jouw woonkamer te vinden.

Onderhoudsvrij en geschikt voor vloerverwarming

Het leggen van vloertegels in je woonkamer heeft veel voordelen. Een gladde vloer is hygiënisch en daarom erg geschikt voor mensen met een allergie. Daarnaast zijn vloertegels gemakkelijk schoon te houden. Je hoeft ze alleen maar te dweilen met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Onze vloertegels zijn kras- en slijtvast, zodat je er heel lang plezier van hebt. Er kan intensief op geleefd worden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je vloer. Een ander voordeel is dat keramische tegels heel goed te combineren zijn met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed en houden deze lang vast.

Montage van vloertegels

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120