Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Vloertegels steenlook

Vloertegels in steenlook geven je vloer een stoere en krachtige uitstraling. Ze zijn niet van echte natuursteen te onderscheiden en gaan jarenlang mee. Bij Ceramica Vloeren helpen we je graag de juiste vloertegels in steenlook te vinden. Wij hebben een grote collectie steenlook vloertegels in ons assortiment, zodat je kunt kiezen uit verschillende kleuren en formaten. Naast steenlook tegels hebben we ook wand- en vloertegels in betonlook, houtlook en marmerlook. Vloertegels in steenlook worden vaak gebruikt in een industrieel interieur, vanwege hun stoere uiterlijk. Toch passen ze ook prima binnen andere woonstijlen, zoals modern, design of landelijk.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 48 producten

Open filter

Van vloertegels in steenlook heb je jarenlang plezier

Vloertegels in steenlook zijn sterk en duurzaam. Ze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek en komen uit high-end fabrieken in Italië. Keramische tegels zijn kras- en slijtvast. Ze behouden hun kleur en blijven mooi, ook bij intensief gebruik. De meeste vloertegels in steenlook kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd. Het schoonmaken van de tegels is kinderspel. Je hoeft ze alleen af en toe te dweilen met lauw water waaraan je een scheutje azijn toevoegt. Onze keramische tegels hebben een authentieke uitstraling. Dat komt door hun hoogwaardige design en perfecte afwerking.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

Ideaal voor vloerverwarming

Wil jij graag vloerverwarming in je woning? Dan zijn vloertegels in steenlook een echte aanrader. Keramische tegels geleiden de warmte goed, zodat je vloer egaal warm wordt. Dat is wel zo prettig als je er overheen loopt. Bovendien houden keramische vloertegels de warmte lang vast en bespaar je op je energiekosten. De montage van de tegels verzorg je zelf. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om je vloer vakkundig te leggen. Tegels van groot formaat hebben nauwelijks een voeg nodig, waardoor het effect van echte natuursteen wordt versterkt.

De hoogste kwaliteit voor de beste prijs

We vinden de juiste prijs-kwaliteitverhouding van onze keramische tegels erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons nooit de hoofdprijs voor je vloertegels in steenlook. Wij kopen onze tegels scherp in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien besparen we op onze personeelskosten. Zo houden we de prijs van onze keramische tegels betaalbaar. Wil jij weten welke vloertegels in steenlook er zijn of wil je deskundig advies? Dan ben je van harte welkom in de showroom. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. En natuurlijk kun je al onze steenlook vloertegels dan ook meteen van dichtbij bekijken.