Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer
Vloertegels bij Verkooppunt Keukenloods Amsterdam

Ons verkooppunt in Amsterdam zit op een A locatie in Amsterdam Zuid-Oost. Bij onze zeer gewaardeerde partner Keukenloods verkopen wij onze high-end tegels. Onze vestiging in Amsterdam heeft een perfect samengesteld assortiment die tevens aansluit bij de keukens van Keukenloods. Bekijk onderstaand onze vloertegels en bezoek Keukenloods Amsterdam.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 9 van 9 producten

Verkooppunt Keukenloods Amsterdam

De keukenloods locatie in Amsterdam is officieel partner van Ceramica Vloeren. Bezoek of contacteer dit verkooppunt om onze tegels te bekijken.

Bel onze tegel adviseur via 0653822324

Openingstijden

Wil je graag langs gaan bij de Keukenloods locatie in Amsterdam? Ze zitten op een A locatie in Zuid-Oost, eenvoudig via de A1, A2 of A9 te bereiken.

De openingstijden:
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 17:00

*Ceramica Vloeren is niet aansprakelijk voor fouten in de openingstijden. Wij vragen je om zelf een check uit te voeren bij het filiaal of zij ook echt open zijn alvorens je naar het verkooppunt vertrekt.

Bezoek Keukenloods Amsterdam

Woon je in of in de buurt van Amsterdam en wil je graag onze tegels bekijken? Neem dan zeker een kijkje in het Amsterdamse verkooppunt. Daar aanschouw je hun prachtige keukens in combinatie met onze Italiaanse vloertegels. Ze liggen professioneel geplakt in de showroom en we hebben een wand met verschillende staaltjes. Voor ieder wat wils!

Open route beschrijving

Voorbereid op pad
Weet je al hoeveel vierkante meters je nodig hebt? Neem naar de vestiging alvast een plattegrond mee van de ruimte. De adviseur kan hiermee een beter en passend advies geven.