Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Vloertegels keuken

Vloertegels in de keuken? Doen! Want vloertegels zijn niet alleen handig, maar ook nog eens erg mooi. Zeker als je voor vloertegels van Ceramica Vloeren kiest. In ons assortiment vind je keramische tegels in veel verschillende formaten. Ze zijn er in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Zo kun je altijd een vloertegel vinden, die helemaal in jouw keuken past. Met vloertegels in de keuken leg je een solide basis, die ook  nog eens onderhoudsvrij is. Vloertegels in de keuken gaan jarenlang mee, dus je zult er veel plezier van hebben. Bovendien hebben onze tegels een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 100 producten

Open filter

Vloertegels in de keuken voor alle woonstijlen

Wij hebben vloertegels voor in de keuken in een authentieke look. Onze steen- en betonlooktegels hebben een stoere en robuuste uitstraling. Ze zijn er in verschillende lichte en donkere tinten, van lichtbeige tot zwart. Als je een landelijke keuken hebt, zijn vloertegels in houtlook erg mooi. Ze zien eruit als echt hout en zorgen voor een warme sfeer in huis. Houd jij wel van een beetje chic? Breng dan glamour in je keuken met vloertegels in marmerlook. Eigenlijk passen onze vloertegels in iedere keuken. Het gaat er in de eerste plaats om wat jou het meest aanspreekt.

Vloertegels en vloerverwarming

Vloertegels in de keuken gaan prima samen met vloerverwarming. Keramische tegels verdelen de warmte goed over de hele vloer. Daarnaast houden ze de warmte lang vast, zodat je bespaart op je energiekosten. Onze vloertegels zijn kras- en slijtvast en ook nog antistatisch. Ze zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken met gekookt, lauw water met een beetje azijn erin. Ook kun je een milde allesreiniger zonder zeep, vet of olie gebruiken. Zo is je vloer in no-time weer helemaal schoon. Je kunt dus met een gerust hart kokkerellen, want morsen is geen enkel probleem.

Bekijk hier alle populaire keuken formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

De hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij Ceramica Vloeren willen we de hoogste kwaliteit betaalbaar maken. Onze keramische tegels komen uit high-end fabrieken in Italië en zijn gemaakt van de beste kwaliteit keramiek. Wij leveren de tegels rechtstreeks vanuit de fabriek en besparen op onze personeelskosten. Zo kunnen we onze prijzen laag houden en betaal jij niet de hoofdprijs voor de vloertegels in je keuken. De montage van de vloertegels verzorg je zelf. Natuurlijk willen we je daar graag bij helpen. We kunnen je dan ook altijd een vakkundige tegelzetter uit ons vaste montageteam adviseren.

Keuken vloertegels met montage

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!