Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Vloertegels houtlook

Altijd al een houten vloer willen hebben? Ga dan voor vloertegels met een prachtige houtlook. Geniet van de vele voordelen van keramische vloertegels houtlook. Zo zijn de tegels zeer duurzaam, onderhoudsvrij, makkelijk schoon te maken en zijn ze budgetproof. Laat je inspireren door het ruime aanbod van Ceramica Vloeren. Hier vind je vloertegels in diverse looks en formaten. Bekijk het assortiment van vloertegels met een houtlook en kies uit de vele verschillende natuurlijke tinten en houtpatronen. Zo is er voor elke woning een perfecte vloertegel te vinden.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 22 van 22 producten

Open filter

Houtlook vloertegels in diverse formaten

De vloertegels houtlook zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Zo kun je gaan voor vierkante tegels, maar ook voor langwerpige. Ga voor grote tegels voor een mooie egale vloer, met kleinere vloertegels creëer je meer textuur waardoor de vloer meer opvalt. Het is maar net voor welke look je gaat. De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren hebben zeer kleine voegen, waardoor ze bijna naadloos te leggen zijn. Daarnaast kun je de vloer ook zonder plinten leggen, wat bij een houtlook vloer voor een zeer gaaf effect zorgt. Kom je er niet uit voor welk tegelformaat je moet kiezen? Wij geven je graag advies!

Authentieke look voor een scherpe prijs

De houtlook vloertegels geven je een authentieke look die bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Het design van de vloertegel is zo ontworpen dat het er niet alleen authentiek uitziet, maar ook nog eens een leven lang meegaat. Ceramica Vloeren maakt mooi design betaalbaar. Creëer een warme landelijke sfeer in jouw woning met een keramische vloertegels in een houtlook. Bij Ceramica Vloeren betaal je een zeer scherpe prijs voor de vloertegels houtlook. Hoe wij deze prijs kunnen bieden? Ten eerste besparen we kosten op het personeel, omdat we alles vanuit de webshop en showroom aanbieden. Ten tweede worden de vloertegels direct geleverd vanuit de fabrieken in Italië waar ze geproduceerd worden.

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x90
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180
Houtlook vloertegels

Vloertegels monteren

Heb je moeite met de juiste keuze maken voor de vloertegels houtlook? Of wil je de tegels graag bekijken of voelen, maak dan afspraak om de showroom van Ceramica Vloeren te bezoeken. Bekijk de tegels op je gemak en ontvang vrijblijvend advies van het personeel waardoor jij eenvoudig de juiste keuze kan maken. Heb je wel al een keuze gemaakt voor de perfecte vloertegel? Dan kun je gemakkelijk via Whatsapp jouw bestelling plaatsen. De vloertegels worden vervolgens bij jou thuis geleverd en dan kan de montage beginnen. De montage is aan jou, maar we adviseren je graag een van de tegelzetters uit ons eigen netwerk om het je makkelijker te maken.