Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Vloertegels badkamer

Vloertegels in de badkamer zijn niet alleen mooi, maar ook heel erg handig. Ze zijn namelijk duurzaam en onderhoudsvrij. Bij Ceramcia Vloeren hebben we vloertegels voor de badkamer in veel verschillende formaten. Bovendien kun je kiezen uit tegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Zo is er voor iedere badkamer de juiste vloertegel te vinden. Vloertegels zijn een belangrijke basis voor de sfeer in je badkamer. Daarom hebben wij vloertegels in veel verschillende natuurlijke tinten. Het is maar net welke stijl jij voor ogen hebt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies. Daar kun je al onze keramische vloertegels van dichtbij bekijken.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 110 producten

Open filter

Vloertegels voor de badkamer in verschillende formaten

Er zijn vloertegels voor de badkamer in veel verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor langwerpige vloertegels, maar ook voor vierkante. Met grote tegels zorg je voor eenheid in de ruimte. Ze zijn bijna naadloos te leggen, zodat je een mooie, egale vloer krijgt. Met kleinere tegels creëer je meer levendigheid, waardoor de vloer wat meer in het oog springt. In dat geval kun je de wanden juist wat rustiger houden. Wij denken graag met je mee en helpen je het juiste tegelformaat voor jouw badkamer te vinden.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

Authentieke look

Onze tegels zijn verkrijgbaar in authentieke looks, die niet van echt te onderscheiden zijn. Dat komt door het design van hoge kwaliteit en de perfecte afwerking. Voor een stoere, robuuste vloer kies je een tegel in steen- of betonlook. Zo heb je meteen een strakke en moderne uitstraling in je badkamer. Prachtig om te combineren met wit sanitair en een natuurhouten meubel. Houd jij meer van een landelijke sfeer? Dan spreken onze tegels in houtlook je zeker aan. Die zorgen voor warmte in je badkamer. Als je voor glamourgevoel gaat, zijn onze tegels in marmerlook een echte aanrader. Daarmee creëer je een echte glamourbadkamer, zeker als je ze combineert met goudkleurige accessoires.

Voordelen van vloertegels in de badkamer

Keramische vloertegels voor de badkamer hebben nauwelijks onderhoud nodig. Je dweilt ze met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Een ander groot voordeel is, dat keramische vloertegels heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Ze verdelen de warmte over de hele badkamervloer, zodat die gelijkmatig warm wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor koude voeten als je onder de douche vandaan stapt. Wij willen de prijs van onze vloertegels zo laag mogelijk houden. Dat doen wij door rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren en te besparen op personeelskosten.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.