Vloertegels badkamer

Vloertegels in de badkamer zijn niet alleen mooi, maar ook heel erg handig. Ze zijn namelijk duurzaam en onderhoudsvrij. Bij Ceramica Vloeren hebben we vloertegels voor de badkamer in veel verschillende formaten. Bovendien kun je kiezen uit tegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Zo is er voor iedere badkamer de juiste vloertegel te vinden. Vloertegels zijn een belangrijke basis voor de sfeer in je badkamer. Daarom hebben wij vloertegels in veel verschillende natuurlijke tinten. Het is maar net welke stijl jij voor ogen hebt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies. Daar kun je al onze keramische vloertegels van dichtbij bekijken.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben veel voordelen. Ze kunnen wel een stootje hebben. Daarnaast hebben ze een authentieke uitstraling. Onze vloertegels in houtlook zijn bijvoorbeeld niet te onderscheiden van een echt houten vloer en de marmerlooktegels niet van echt marmer. Wij leveren tegels van de hoogste kwaliteit keramiek voor een uiterst scherpe prijs. Zo heb je voor een gunstig bedrag al een tegelvloer of -wand die de perfecte basis vormt voor je interieur.

Onderhoud van keramische tegels

Natuurlijk wil je je tegels af en toe schoonmaken. Dat kun je het beste doen met gekookt water dat je af laat koelen tot lauw, aangevuld met een scheutje azijn of met een tegelreinigingsmiddel. Let er wel op dat je geen schoonmaakmiddelen met olie, zeep of vet gebruikt. De meeste tegels uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien kun je prima vloerverwarming onder je keramische tegels leggen.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.