Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Vloertegels 80x80

Met keramische vloertegels 80x80 leg je een solide vloer, die eenheid en rust uitstraalt. Keramische tegels zijn erg sterk en daarom ook erg duurzaam. Toch betaal je bij ons niet de hoofdprijs voor die kwaliteit. Door onze rechtstreekse levering vanuit de fabriek in Italië, kunnen we onze prijzen scherp houden. Zo wordt een vloer of wand van keramische tegels betaalbaar. Bovendien zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Wij hebben keramische wand- en vloertegels van allerlei verschillende formaten in ons assortiment. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende looks.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 14 van 14 producten

Open filter

Tegels in verschillende natuurlijke looks

Onze vloertegels van 80x80 zijn er in steenlook en betonlook. Ze hebben de authentieke uitstraling van echte natuursteen en echt beton. Met hun robuuste uiterlijk passen ze mooi in een industrieel interieur. Maar ook in een landelijke of moderne omgeving zijn ze prachtig. We hebben ook tegels in houtlook en marmerlook. Zo kun je altijd een tegel vinden die helemaal aansluit bij jouw woonwensen. Keramische tegels passen in iedere stijl en zijn verkrijgbaar in veel verschillende natuurlijke kleuren. Ze zijn ideaal in de woonkamer, keuken en badkamer, maar eigenlijk kun je ze wel voor iedere ruimte gebruiken.

Waarom keramische tegels zo handig zijn

Keramische tegels van 80x80 zijn stevig en robuust. Ze zijn kras- en slijtvast, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Daarnaast zijn keramische tegels onderhoudsvrij. Je hoeft ze alleen maar te dweilen. Dat kun je het beste doen met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Andere milde reinigingsmiddelen zijn ook prima, als er maar geen vet, olie of zeep in zit. Een vloer van keramische tegels is erg geschikt voor vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, zodat die over de hele vloer verdeeld wordt. Ze houden de warmte ook nog eens lang vast, wat weer gunstig is voor je energierekening.

Tegelvloer leggen of laten leggen

Om onze prijs zo scherp mogelijk te houden, vragen we je om de montage zelf te verzorgen. Natuurlijk bieden we daarbij graag de helpende hand. We werken samen met een vast montageteam en adviseren je graag een deskundige tegelzetter om jouw vloer te monteren. Voor een keramische tegelvloer zijn maar dunne voegen nodig, zodat je vloer een eenheid vormt. Onze tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een uniek design. Met onze keramische vloertegels van 80x80 geef je je interieur een persoonlijke basis. Kom langs in onze showroom om alle tegels te bekijken. We geven je graag persoonlijk advies.