Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Vloertegels 60x60

Keramische vloertegels 60x60 zorgen voor een mooie, egale vloer met een rustige uitstraling. Een keramische tegelvloer heeft veel voordelen. Keramische tegels zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ideaal voor op de vloer! Ben jij op zoek naar een vloer die jaren meegaat en die je alleen af en toe hoeft te dweilen? Wij hebben de vloer die jij zoekt. In ons assortiment vind je veel verschillende formaten wand- en vloertegels. Ze zijn leverbaar in steen-, beton-, hout- en marmerlook. In de showroom vertellen we je graag alles over de mogelijkheden. Keramische tegels zijn eigenlijk in elke ruimte te gebruiken en gaan goed samen met vloerverwarming.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 33 producten

Open filter

Dit zijn de voordelen van keramische vloertegels

Keramische vloertegels zijn kras- en slijtvast. Ze zijn geschikt voor allerlei ruimtes, zoals de woonkamer, de keuken, de badkamer en het kantoor. De meeste van onze tegels kun je zelfs buiten gebruiken. Over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. Je dweilt de tegels af en toe met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Milde schoonmaakmiddelen mogen ook, als er maar geen vet, zeep of olie in zit. Een keramische tegelvloer is glad en hygiënisch. Ideaal dus voor mensen met een allergie.

Tegels in verschillende looks

Onze vloertegels van 60x60 zijn er in steen- en betonlook. Ze zijn niet van echt beton en echte natuursteen te onderscheiden. Je kunt kiezen uit een groot aantal lichte en donkere tinten. Naast de steen- en betonlook hebben wij ook tegels in houtlook en marmerlook. Het is maar net wat jou het meest aanspreekt. De steen- en betonlook vloertegels hebben een koele en robuuste uitstraling, terwijl de houtlook juist wat warmer is. Met de marmerlook creëer je een chique en luxe sfeer. Onze keramische tegels passen in allerlei verschillende interieurstijlen, van strak en modern tot luxe en landelijk.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij willen keramische tegels graag betaalbaar maken. Daarom kopen wij onze keramische tegels rechtstreeks vanuit de fabriek in Italië in. Zo leveren we de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Keramische tegels zijn een krachtige basis voor je interieur. De vloertegels van 60x60 zijn te leggen met een zeer dunne voeg, zodat je vloer rust en eenheid uitstraalt. Keramische tegels gaan prima samen met vloerverwarming. Ze zorgen voor een goede geleiding, zodat je hele vloer egaal warm wordt. Bovendien houden ze de warmte lang vast. Dat scheelt weer op je energierekening.

Veelgestelde vragen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.