Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Keramische vloertegels 30x60

Zoek jij mooie rechthoekige keramische vloertegels 30x60? Dan is er bij Ceramica Vloeren altijd wel een tegel te vinden die bij jouw wensen past. Wij bieden je een uitgebreid assortiment keramische wand- en vloertegels in verschillende designs. Deze zijn ook nog eens leverbaar in vele formaten. De tegels hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Ze komen rechtstreeks uit gespecialiseerde fabrieken in Italië, waar de productie plaatsvindt. Vanwege deze manier van inkopen, kunnen wij de prijzen laag houden. Alle tegels bij Ceramica Vloeren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Daarom zijn ze stevig en duurzaam. Een vloer van keramische tegels gaat jarenlang mee.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 11 van 11 producten

Open filter

Welke look kies jij voor je vloertegels van 30x60?

Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Houd jij van een industriële woonstijl? Dan gaat je hart waarschijnlijk sneller kloppen van onze tegels in steen- en betonlook. Die hebben een koele en robuuste uitstraling. Tegels in houtlook worden veel gebruikt in een landelijk interieur, vanwege hun natuurlijk, warme kleur. Maar je kunt ook voor chic gaan met onze prachtige vloertegels van 30x60 in marmerlook. Daarmee creëer je een exclusieve en luxe uitstraling. Vanwege hun high-end design zijn onze tegels niet van echt te onderscheiden.

Duurzaam en gemakkelijk

Een keramische tegelvloer is in meerdere opzichten een perfecte basis. In de eerste plaats zijn keramische tegels erg sterk en bovendien kras- en slijtvast. Ze zijn dus probleemloos in de woonkamer of keuken te leggen. Daarnaast hebben keramische vloertegels van 30x60 maar weinig onderhoud nodig. Je maakt ze schoon met gekookt water, dat tot lauw is afgekoeld, met wat azijn erin. De meeste van onze vloertegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze heel goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming.

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Dankzij rechtstreekse inkoop en het besparen op personeelskosten, kunnen wij onze prijzen laag houden. Dat geldt niet voor de kwaliteit: die is altijd uitstekend. De montage van de vloer verzorg je zelf. Wil je dat toch liever aan ons overlaten? Ook dat is geen probleem. Wij werken samen met een vast team van tegelzetters en helpen je graag de vloer professioneel te laten leggen. Zo bieden wij je het totaalpakket voor een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt al onze tegels bekijken in de showroom, maar ook online. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun de beste vloertegels van 30x60 vinden.