Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Keramische vloertegels 26,5x180

Voor de mooiste keramische vloertegels 26,5x180 ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in keramische wand- en vloertegels van de beste kwaliteit. Deze zijn leverbaar in allerlei verschillende formaten en diverse looks. Zo zijn er altijd vloertegels te vinden, die de perfecte basis vormen voor jouw interieur. Wij kopen onze tegels rechtstreeks in vanuit de fabriek in Italië. Daarom kunnen we onze prijzen laag houden. Wij willen de hoogste kwaliteit en het mooiste design betaalbaar maken. Zodat jij een prachtige tegelvloer in een authentieke look in je woning kan leggen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 4 van 4 producten

Vloertegels van 26,5x180 in verschillende looks

Ieder heeft zijn eigen smaak en dat is meestal goed terug te zien in het interieur. Daarom leveren wij tegels in verschillende looks. Ga jij voor strak en industrieel? Dan passen onze tegels in steen- en betonlook daar perfect bij. Voor een warme en landelijke woonstijl hebben we juist weer tegels in een natuurlijke houtlook, die niet van echt te onderscheiden is. En zoek jij een luxe en exclusieve uitstraling? Kijk dan eens bij onze prachtige keramische tegels in marmerlook. Onze vloertegels van 26,5x180 zijn tot in detail afgewerkt en kunnen bijna naadloos gelegd worden.

Voordelen van keramische tegels

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn kras- en slijtvast. Ze kunnen dus een flink stootje hebben. De meeste tegels kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden gelegd. Keramische tegels zijn glad en hygiënisch. Je maakt ze schoon met gekookt water met azijn of met een sopje met milde allesreiniger. Het is belangrijk om geen reiniger met olie, vet of zeep te gebruiken. Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. De tegels verdelen de warmte egaal over de vloer en houden deze lange tijd vast. Dat betekent dus minder stoken en minder betalen voor je energierekening.

Hoe zit het met de montage?

Omdat wij de kosten voor onze tegels zo laag mogelijk willen houden, verzorg je de montage zelf. Natuurlijk willen we je daar graag bij helpen. Kom je er niet uit? Dan adviseren wij je graag een deskundige tegelzetter uit ons vaste montageteam, waarmee we samenwerken. Zo weet je zeker dat je vloertegels van 26,5x120 op professionele manier worden gelegd. Je kunt onze tegels komen bekijken in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies en begeleiden je bij je keuze. Maar ook online kun je onze tegels bewonderen. Zo kun je je in alle rust oriënteren op de mogelijkheden en de tegels vinden die bij jouw wensen passen.