Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Vloertegels 120x120

Wil jij een robuuste vloer met een authentieke uitstraling? Dan zijn onze keramische vloertegels 120x120 precies wat je zoekt. Met vloertegels van dit formaat creëer je een statement en zorg je voor rust in de ruimte. Keramische tegels zijn eigenlijk in iedere ruimte te gebruiken. Ze zijn duurzaam en onderhoudsvrij. In ons assortiment vind je wand- en vloertegels in allerlei verschillende formaten. Daarbij kun je kiezen uit tegels in steen-, beton-, hout-, en marmerlook. Voor iedere interieur wens is de juiste tegel te vinden. Wij helpen je daar graag bij en geven je persoonlijk advies.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 27 producten

Open filter

Vloertegels van 120x120 in een natuurlijke look

Onze vloertegels van 120x120 zijn er in de robuuste steen- en betonlook. Ze hebben prachtige natuurlijke kleuren, die variëren van lichtbeige tot antraciet. Tegels in steen- en betonlook worden vaak gebruikt in een industrieel interieur, maar zijn ook erg geschikt voor een strak en modern interieur en binnen de landelijke woonstijl. Zoek jij een tegel met een warme of juist chique uitstraling? Kijk dan eens bij de tegels in houtlook en marmerlook. Alle looks zijn niet van echt te onderscheiden. Zo krijg je altijd een vloer met een authentieke uitstraling.

Onderhoud en schoonmaken van keramische tegels

Keramische tegels zijn onderhoudsvrij. Je vloer is gemakkelijk schoon en stofvrij te houden. Daarom zijn keramische tegels ideaal als je last hebt van een allergie. Schoonmaken is zo gebeurd: je dweilt de vloer met lauw, gekookt water met een beetje azijn. Onze keramische tegels zijn kras- en slijtvast en zelfs vuurbestendig. Daarom is zo’n vloer erg duurzaam en heb je er jarenlang geen omkijken naar. Bovendien is een vloer van keramische vloertegels erg geschikt voor vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, zodat de hele vloer egaal warm wordt. Daarnaast houden ze de warmte ook nog eens goed vast, zodat je minder energie verbruikt.

De juiste prijs-kwaliteit verhouding

Wij kopen onze keramische tegels rechtsreeks in vanuit de fabriek in Italië. Zo kunnen we onze prijzen scherp houden en betaal jij niet de hoofdprijs voor je keramische tegels van 120x120. De tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een hoogwaardig design, zodat jij een unieke vloer van hoge kwaliteit in huis haalt. De tegels zijn te leggen met een uiterst dunne voeg, zodat je vloer eenheid en rust uitstraalt. Heb je hulp nodig bij het leggen van de vloer? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om jouw vloer vakkundig te monteren.