Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Vloertegels 120x120

Wil jij een robuuste vloer met een authentieke uitstraling? Dan zijn onze keramische vloertegels 120x120 precies wat je zoekt. Met vloertegels van dit formaat creëer je een statement en zorg je voor rust in de ruimte. Keramische tegels zijn eigenlijk in iedere ruimte te gebruiken. Ze zijn duurzaam en onderhoudsvrij. In ons assortiment vind je wand- en vloertegels in allerlei verschillende formaten. Daarbij kun je kiezen uit tegels in steen-, beton-, hout-, en marmerlook. Voor iedere interieur wens is de juiste tegel te vinden. Wij helpen je daar graag bij en geven je persoonlijk advies.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 17 van 17 producten

Open filter

Vloertegels van 120x120 in een natuurlijke look

Onze vloertegels van 120x120 zijn er in de robuuste steen- en betonlook. Ze hebben prachtige natuurlijke kleuren, die variëren van lichtbeige tot antraciet. Tegels in steen- en betonlook worden vaak gebruikt in een industrieel interieur, maar zijn ook erg geschikt voor een strak en modern interieur en binnen de landelijke woonstijl. Zoek jij een tegel met een warme of juist chique uitstraling? Kijk dan eens bij de tegels in houtlook en marmerlook. Alle looks zijn niet van echt te onderscheiden. Zo krijg je altijd een vloer met een authentieke uitstraling.

Onderhoud en schoonmaken van keramische tegels

Keramische tegels zijn onderhoudsvrij. Je vloer is gemakkelijk schoon en stofvrij te houden. Daarom zijn keramische tegels ideaal als je last hebt van een allergie. Schoonmaken is zo gebeurd: je dweilt de vloer met lauw, gekookt water met een beetje azijn. Onze keramische tegels zijn kras- en slijtvast en zelfs vuurbestendig. Daarom is zo’n vloer erg duurzaam en heb je er jarenlang geen omkijken naar. Bovendien is een vloer van keramische vloertegels erg geschikt voor vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, zodat de hele vloer egaal warm wordt. Daarnaast houden ze de warmte ook nog eens goed vast, zodat je minder energie verbruikt.

De juiste prijs-kwaliteit verhouding

Wij kopen onze keramische tegels rechtsreeks in vanuit de fabriek in Italië. Zo kunnen we onze prijzen scherp houden en betaal jij niet de hoofdprijs voor je keramische tegels van 120x120. De tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een hoogwaardig design, zodat jij een unieke vloer van hoge kwaliteit in huis haalt. De tegels zijn te leggen met een uiterst dunne voeg, zodat je vloer eenheid en rust uitstraalt. Heb je hulp nodig bij het leggen van de vloer? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om jouw vloer vakkundig te monteren.

Het vaste montageteam van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.

Kunnen groot formaat keramische tegels ook op de muur, bijv in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.