Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Vloertegels 100x100

Zoek jij keramische vloertegels 100x100 in een natuurlijke look? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben vele formaten wand- en vloertegels in ons assortiment met verschillende authentieke looks. Met grote tegels creëer je eenheid in een ruimte. Ze zijn een solide en rustige basis voor je interieur. Onze keramische tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit rechtstreeks geleverd. Zo kunnen wij de prijs van onze tegels scherp houden en tegelijk de hoogste kwaliteit bieden. Een vloer van keramische tegels heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 2 van 2 producten

Verschillende authentieke looks

Wij leveren tegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Dat komt door hun unieke design en hoge kwaliteit. De vloertegels van 100x100 zijn er in steenlook en betonlook. Ze zijn leverbaar in verschillende natuurlijke tinten, van licht grijs en licht beige tot donkergrijs en antraciet. Vloertegels in steen- en betonlook staan prachtig in een industrieel interieur, maar ook in een landelijke keuken of minimalistische woonkamer komen ze volledig tot hun recht. Dat geldt ook voor onze tegels in houtlook en marmerlook. Zo creëer jij de sfeer die jou aanspreekt, van koel en robuust tot warm landelijk en chique.

Onderhoudsvrije vloertegels van 100x100

Het grote voordeel van keramische vloertegels is dat ze duurzaam zijn. Onze tegels zijn kras- en slijtvast en daarom meestal ook buiten te gebruiken. Een keramische tegelvloer gaat jarenlang mee en heeft geen onderhoud nodig. Je maakt je vloer schoon door deze te dweilen met lauw, gekookt water met wat azijn erin. Een ander mild reinigingsmiddel is ook geschikt, als het maar zonder vet, zeep of olie is. Omdat een vloer van keramische tegels onderhoudsvrij en hygiënisch is, is deze ideaal voor mensen met een allergie. De vloer is gemakkelijk schoon en stofvrij te houden, wat allergieklachten voorkomt.

Keramische tegels combineren met vloerverwarming

Keramische tegels van 100x100 zijn bijzonder geschikt voor vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, waardoor die egaal over de hele vloer wordt verspreid. Je hoeft dus niet bang te zijn voor koude voeten. Daarnaast houden keramische tegels de warmte lang vast en bespaar je dus op je energiekosten. Keramische tegels kunnen eigenlijk overal worden gelegd, omdat ze zo stevig en duurzaam zijn. In de showroom vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en laten we je onze tegels zien. Je bent altijd welkom in de showroom voor een persoonlijk advies.

Veelgestelde vragen

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.

Kunnen groot formaat keramische tegels ook op de muur, bijv in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.