Keramische Vloertegels

Ben jij op zoek naar mooie vloertegels voor je woning? Dan vind je bij ons precies wat je zoekt. Wij hebben een uitgebreid assortiment keramische tegels in Marmerlook, Betonlook, Houtlook en Steenlook voor je klaarstaan. Zo kun je je vloertegels perfect op je interieur afstemmen. Houd jij van een landelijke of industriële stijl of wil je juist liever een chique uitstraling? Er is altijd wel een vloertegel te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Bovendien kun je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren én zijn onze vloertegels uiterst scherp geprijsd.

Voordelen van keramische vloertegels

Keramische vloertegels hebben een authentieke uitstraling. Zo zie je bij de marmerlook tegels geen enkel verschil met echt marmer. En die natuurlijke uitstraling geldt natuurlijk ook voor de tegels met betonlook, houtlook en steenlook. Onze vloertegels zijn gemaakt van keramiek van de hoogste kwaliteit. Ze kunnen wel tegen een stootje en zijn dan ook bestand tegen slijtage, krassen en vuur. Leg ze gerust in de woonkamer of keuken. Of in een andere ruimte waar volop geleefd wordt. 

Weinig onderhoud

Zoek jij een grote vloertegel of toch liever een wat kleinere? Dan kun je bij ons kiezen uit heel veel verschillende formaten. De meeste van onze vloertegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. En wil je graag vloerverwarming in je woning? Dat is bij keramische vloertegels geen enkel probleem. Ze hebben trouwens weinig onderhoud nodig. Regelmatig dweilen met lauw water, dat je 

eerst gekookt hebt, met een scheutje azijn is voldoende. In plaats van azijn kun je ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken. Reinigingsmiddelen met zeep, olie of vet kun je beter laten staan. In onze showroom in Heerhugowaard vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en geven we je advies op maat.

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.