van Slageren

Ceramica Vloeren en van Slageren Keukens & Interieur zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

van Slageren

Bekijk de 25x25cm stalen bij

van Slageren

Van Slageren in Schagen

Je bekijkt de tegels van Ceramica Vloeren op een van de presentatie punten verspreid door Nederland. Een van deze presentatie punten is Van Slageren is Schagen. In deze winkel voor keukens en interieur kun je de tegels in het echt bekijken. Je wilt een weloverwogen keuze maken voor je nieuwe vloer of wand en daarom is het belangrijk om de tegels in het echt te bekijken. Bij Van Slageren in Schagen doe je inspiratie op voor je vloer en kun je eventueel ook direct op zoek naar een nieuwe keuken.

Tegels in het echt bekijken?

Je doet online inspiratie op voor de tegels en kunt op de website natuurlijk al de verschillende looks bekijken. Dit is niet hetzelfde als een tegel in het echt zien en daarvoor kom je naar het presentatie punt Van Slageren in Schagen. Hier kun je de vloer- en wandtegels in verschillende looks zien. Je kiest uit tegels met houtlook, betonlook, marmerlook en steenlook in verschillende formaten en kleuren. Je kunt de tegels aanraken om het textuur te voelen en je ziet hoe de kleur er in het echt uit ziet. Daarnaast kun je bij Van Slageren in Schagen ook de kwaliteit van de tegels met eigen ogen zien.

Hoogwaardige tegels uit Italië

De tegels van Ceramica Vloeren worden geproduceerd in high-end fabrieken in Italië. De tegels worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, waardoor de kosten voor de tegels laag gehouden kunnen worden. De kwaliteit van de vloertegels is hoog en je hebt dus lange tijd plezier van je nieuwe vloer. Je bekijkt onze tegels met een excellente prijs- kwaliteitverhouding bij een van onze presentatie punten, waaronder bij Van Slageren in Schagen. Hier kun je ook direct op zoek naar een nieuwe keuken. Met de juiste vloer en de juiste keuken richt je de ruimte helemaal naar eigen smaak in. Daarnaast vergelijk je makkelijk of de tegels en de keuken goed bij elkaar passen.