Showroom Zaandam

Onze ingang is via Keukenloods Zaandam op de Pieter Ghijsenlaan 18A.

keramische tegels voor vloeren en badkamers, PVC vloeren, Badmeubels & sanitair.

6.000m2 showroom in Zaandam gecombineerd op één locatie met de prachtige keukens & apparaten van keukenloods.nl.

7 dagen per week geopend.

Locatie: Pieter Ghijsenlaan 18A in Zaandam.

De laagste prijs voor topdesign 🤝.

U komt eenvoudig met ons in contact via:

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00 & 18:00 - 21:00 op afspraak
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Bekijk de keramische tegels bij

Showroom Zaandam

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Showroom Zaandam

Hoofdlocatie Ceramica Vloeren in Zaandam

De hoofdlocatie van Ceramica Vloeren in Zaandam is een showroom voor de keramische tegels. Hier zie je de hoogwaardige tegels met eigen ogen en doe je inspiratie voor je nieuwe vloer of wand op. In de tegel Zaandam showroom zijn vloervlakken geplakt van de verschillende soorten tegels uit het assortiment. Je loopt dus rond over de verschillende tegels en kunt hierdoor goed inschatten hoe de tegels er in jouw huis uit komen te zien. Natuurlijk zie je online al redelijk goed hoe de keramische tegels eruitzien, maar in het echt kun je de kleuren en formaten beter zien. Kom daarom langs op het verkooppunt van Ceramica Vloeren in Zaandam om je nieuwe tegels uit te kiezen!

Marmer-, hout-, beton- of steenlook

De keramische vloertegels van Ceramica vloeren bekijk je in Zaandam. Je ziet de vier verschillende stijlen: marmerlook, houtlook, betonlook of steenlook. De tegels zijn nauwelijks van het echte materiaal te onderscheiden en geven bijvoorbeeld echt de sfeer van een houten vloer. Keramische tegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk, waardoor veel mensen liever voor tegels kiezen dan voor echt hout. Ook kun je keramische tegels combineren met vloerverwarming, omdat de tegels niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen. Je bekijkt de vier looks bij de hoofdlocatie van Ceramica Vloeren in Zaandam.

Hoge kwaliteit

De keramische tegels van Ceramica Vloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden direct ingekocht vanuit een high-end fabriek in Italië. Hier worden de tegels gebakken en wordt ervoor gezorgd dat de tegels de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. We kopen direct vanuit de fabriek in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. Een nieuwe vloer is een keuze voor vele jaren en daarom kies je voor een sterke tegel in de juiste look, het juiste formaat en de juiste kleur. Bij Ceramica Vloeren in Zaandam vind je de ideale tegel voor jouw woning.