Keukenloods Zwaag

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Zwaag

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Zwaag

Keukenloods in Zwaag

Je bekijkt de tegels van Ceramica Vloeren in het echt bij een van de presentatie punten, zoals het presentatie punt Keukenloods in Zwaag. Op deze Keukenloods locatie kun je niet alleen een nieuwe keuken uitzoeken, maar ook nieuwe tegels voor op de vloer of wand. Je vindt er tegels voor in de keuken, maar ook exemplaren voor in de badkamer of woonkamer. Keukenloods in Zwaag is de ideale plek om inspiratie op te doen en om de tegels in het echt te zien. Zo kun je de kleuren goed zien, het textuur van de tegel voelen en de hoge kwaliteit van de keramische tegels in het echt bekijken.

De vier looks bekijken

Je ziet online al welke vier looks de tegels van Ceramica Vloeren hebben: marmer, hout, beton of steen. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in deze vier looks en bij iedere look kies je uit meerdere formaten en kleuren. Zo kun je voor wit marmer in de keuken gaan voor een elegante look, of juist voor donkere tegels met een betonlook in je industriële woonkamer. De vloertegels van Ceramica Vloeren gaan samen met vloerverwarming en zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig over de vloer verdeeld wordt. Bij de presentatie van Keukenloods in Zwaag zie je de tegels met eigen ogen.

Ook een nieuwe keuken uitzoeken

Ceramica Vloeren heeft een succesvolle samenwerking met Keukenloods, een specialist in keukens en apparatuur voor in de keuken. Om je keuken helemaal opnieuw in te richten, wil je graag een totaalpakket bestaande uit een nieuwe keuken én een nieuwe vloer. Bij Keukenloods in Zwaag kun je terecht voor beide dingen. Je kiest een mooie keuken uit en mooie tegels voor op de vloer of wand. De tegels van Ceramica Vloeren worden gemaakt in een fabriek in Italië die bekend staat om hoge kwaliteit. De tegels hebben een excellente prijs-kwaliteitverhouding.