Keukenloods Waddinxveen

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Waddinxveen

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Waddinxveen

Keukenloods in Waddinxveen

Het presentatie punt Keukenloods in Waddinxveen is een van de locaties waar je de tegels van Ceramica Vloeren in het echt kunt bekijken. Het kiezen van nieuwe keramische tegels voor op de vloer of wand is een grote beslissing waar je jarenlang van kunt genieten. Daarom wil je de juiste tegel kiezen! Bij het presentatie puntKeukenloods in Waddinxveen, gelegen tussen Gouda en Zoetermeer, bekijk je de tegels in het echt. Zo weet je zeker dat de kleur naar smaak is, de kwaliteit voldoet en kun je inspiratie opdoen. Bij het presentatie punt Keukenloods in Waddinxveen kun je eventueel direct een nieuwe keuken uitzoeken voor een totaalpakket.

Keramische tegels voor iedere woonstijl

Iedereen heeft een eigen smaak qua interieur en daar hoort een specifieke stijl tegel bij. Woont u in een industrieel ingericht huis? In deze stoere woning met details uit fabrieksgebouwen staan keramische tegels in betonlook uitstekend. In een luxe badkamer of ontvangsthal kies je voor een marmerlook, terwijl een landelijke woonkamer om een keramische tegel in houtlook vraagt. De keramische tegels met steenlook zijn veelzijdig inzetbaar en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van iedere look tegel kies je je favoriete kleur en formaat uit voor het mooiste resultaat.

Vloerverwarming in je nieuwe keuken

Wil je niet alleen een nieuwe vloer of wand, maar ook een nieuwe keuken? Bij de presentatie van Keukenloods in Waddinxveen sla je twee vliegen met één klap. Je kiest een prachtige keuken uit én mooie tegels voor op de vloer of wand. De keramische tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en maken het mogelijk om ook bij vloerverwarming voor een hout- of betonlook te kiezen. Zo zorg je voor een behaaglijk warme ruimte met een nieuwe keuken en nieuwe vloer. De keramische tegels komen uit een high-end fabriek in Italië en zijn te bekijken in Keukenloods in Waddinxveen.