Keukenloods Veendam

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Veendam

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Veendam

Keukenloods in Veendam

Bij Keukenloods in Veendam is een van de partners van Ceramica Vloeren waar je de tegels in het echt kunt bekijken. Deze locatie is ideaal wanneer je op zoek bent naar een totaalpakket voor de keuken: een nieuwe vloer, wand en keuken. Je bekijkt niet alleen keramische vloer- en wandtegels bij het presentatie punt Keukenloods in Veendam, maar kiest ook een mooie keuken uit. Deze locatie in het noorden van het land is voor iedereen die de tegels graag in het echt wil zien, inspiratie op wil doen of zich wil verzekeren van de hoge kwaliteit van de keramische tegels.

Hout-, beton-, steen- en marmerlook

Bij de presentatie Keukenloods in Veendam vind je de keramische tegels van Ceramica Vloeren in de vier bekende looks: hout, beton, steen en marmer. De keramische tegels lijken net echt en zijn niet van hout of beton te onderscheiden. In een luxe badkamer kies je bijvoorbeeld voor grote keramische tegels in marmerlook, terwijl je in het toilet voor kleinere tegels kiest. De woonkamer ziet er stoer uit met een betonlook tegel of juist knus met de houtlook. Alle stijlen tegels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten, waardoor je altijd de juiste tegel vindt in Keukenloods in Veendam.

Hoogwaardige Italiaanse tegels

De keramische tegels die je bij Keukenloods in Veendam bekijkt, komen rechtstreeks uit de high-end fabriek in Italië waar Ceramica Vloeren mee werkt. Door de tegels direct uit de fabriek in te kopen, worden veel kosten bespaard. Dit is dan ook de reden voor de excellente prijs-kwaliteit verhouding van de keramische tegels. Je gebruikt de keramische tegels bij vloerverwarming en kunt dus een betonlook of houtlook in huis halen, zonder dat dit problemen met de vloerverwarming oplevert. Wil je de tegels in het echt zien voor je een beslissing neemt? Kom dan langs bij de presentatie in Keukenloods Veendam!