Keukenloods Utrecht

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Utrecht

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Utrecht

Presentatie Keukenloods Utrecht

Bij het presentatie punt Keukenloods in Utrecht bekijk je de keramische tegels van Ceramica Vloeren in het echt. De gebakken vloer- en wandtegels zijn ideaal voor het betegelen van de badkamer, woonkamer of keuken. Wil je de hele keuken renoveren? Dan is een bezoek aan het presentatie punt Keukenloods in Utrecht ideaal, omdat je twee vliegen met één klap slaat. Je kiest namelijk ook direct een prachtige keuken uit bij dit filiaal in het zuiden van Utrecht. Je loopt over de geplakte vloervlakken om te zien en voelen hoe de keramische tegels er in jouw huis uit kunnen zien.

Keramische vloer- of wandtegels

Keramische vloer- of wandtegels zijn hoogwaardige tegels waar je jarenlang plezier van hebt. De tegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk, waardoor je weinig tijd kwijt bent aan schoonmaken en onderhouden van je vloer of wand. De keramische tegels kunnen tegen water en zijn te combineren met een vloerverwarming. De tegels van Ceramica Vloeren zijn in vier stijlen verkrijgbaar: marmer-, hout-, steen- of betonlook. De tegels zijn niet van het echte materiaal te onderscheiden! Zo haal je bijvoorbeeld de look van een houten of betonnen vloer in huis, zonder dat dit problemen met de vloerverwarming oplevert.

Gemaakt in Italië

Wil je de tegels graag in het echt zien voordat je een beslissing neemt? Kom dan langs bij het presentatie punt Keukenloods in Utrecht. Je bekijkt de keramische tegels van Ceramica Vloeren hier in het echt en kunt met eigen ogen de hoge kwaliteit zien. De tegels worden geproduceerd in high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit direct geleverd. Zo kunnen er kosten bespaard worden, wat zorgt voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de tegels. Bekijk de tegels nu bij het presentatie punt Keukenloods in Utrecht en kies prachtige exemplaren voor jouw vloer of wand uit.