Keukenloods Tilburg

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Tilburg

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Tilburg

Keukenloods in Tilburg

Wil je de hoogwaardige tegels van Ceramica Vloeren graag in het echt zien? Dat kan bij een van onze presentatie punten in Nederland. Je gaat bijvoorbeeld langs bij Keukenloods in Tilburg, waar je de tegels in het echt bekijkt. Je doet hier inspiratie op en ziet de verschillende looks voor wand- en vloertegels in het filiaal. Wanneer je een geheel nieuwe keuken in huis wilt, kun je bij het presentatie puntKeukenloods in Tilburg ook direct keukens bekijken. Onze hoogwaardige tegels worden geproduceerd in een high-end fabriek in Italië en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De verschillende looks

Online kun je al zien dat de vloertegels van Ceramica Vloeren verkrijgbaar zijn in vier looks. De marmerlook heeft een elegante uitstraling, de betonlook ziet er ruw uit, de steenlook is stoer en de houtlook geeft een gezellig en huiselijk gevoel. Alle tegellooks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je kunt spelen met de uitstraling hiervan. Bij Keukenloods in Tilburg zie de vier stijlen vloer- en wandtegels in het echt en zo maak je een weloverwogen keuze. Je kiest bijvoorbeeld nieuwe tegels voor de keuken, de woonkamer of de badkamer uit.

Nieuwe tegels en een nieuwe keuken

Een bezoek aan het Keukenloods in Tilburg is ideaal wanneer je ook op zoek bent naar een nieuwe keuken. Je slaat twee vliegen met één klap en doet inspiratie op voor de tegels en de keuken. Je ziet direct of de tegels en de keuken bij elkaar passen, waardoor je de ruimte op stijlvolle wijze kunt inrichten. Voor in je nieuwe keuken kies je tegels voor op de vloer, tegels voor op de wand of beide varianten. De vier looks zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Je vindt dus altijd een tegel die past bij de bestemming. Bekijk de keramische tegels van hoge kwaliteit nu bij het presentatie punt Keukenloods in Tilburg.