Keukenloods Rotterdam

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Rotterdam

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Rotterdam

Keukenloods in Rotterdam

Een van de plekken waar je de keramische tegels van Ceramica Vloeren in het echt kunt bekijken, is in de presentatie van Keukenloods in Rotterdam. Je kunt hier over de geplakte vloervakken lopen om te voelen hoe het loopt op de tegels en om de kwaliteit van de tegels zien. De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren komen uit een high-end fabriek in Italië en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wil je je hiervan verzekeren en de tegels in het echt zien? Dat doe je onder andere op het presentatie punt Keukenloods in Rotterdam.

De tegels in het echt zien

Vloer- of wandtegels kun je online bekijken, maar dat is niet hetzelfde als de tegels in het echt zien. Het kiezen van vloertegels is een grote beslissing waar je nog jaren plezier van gaat hebben en daarom wil je de juiste tegels kiezen. Op het presentatie punt Keukenloods in Rotterdam bekijk je de keramische tegels van Ceramica Vloeren. Je kiest voor een van de vier populaire looks: marmer, hout, steen of beton. De tegellooks zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Tegels in marmerlook staan bijvoorbeeld goed in een chic interieur, terwijl een tegel met houtlook perfect bij een landelijke woonkamer past.

Diverse formaten en kleuren

Alle keramische tegels die je in de presentatie van Keukenloods in Rotterdam ziet, zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Zo zijn de houtlook tegels in stroken verkrijgbaar, waardoor het net hout lijkt, terwijl de steenlook tegels ook vierkant geleverd kunnen worden. Alle stijlen tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je ook direct een nieuwe keuken aanschaffen? Dan bij je bij de presentatie van Keukenloods in Rotterdam aan het juiste adres. Je kiest een prachtige keuken en bijpassende keramische tegels uit. Alle tegels gaan samen met vloerverwarming, dus een vloer in houtlook met vloerverwarming levert geen problemen op.