Keukenloods Roosendaal

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Roosendaal

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Roosendaal

Presentatie Keukenloods Roosendaal

Voordat je investeert in een nieuwe vloer, wil je de tegels natuurlijk in het echt zien. Bij het presentatie punt Keukenloods in Roosendaal kun je de keramische tegels van Ceramica Vloeren in het echt bekijken. Dit is een van de veertien locaties in Nederland waar je de kleur van de tegels in het echt kunt bewonderen en de hoge kwaliteit met eigen ogen kunt zien. De keramische tegels worden gemaakt in een high-end fabriek in Italië en van daaruit direct aan Ceramica Vloeren geleverd. De tegels hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

De vier stijlen keramische tegels

Bij het verkooppunt presentatie punt Keukenloods in Roosendaal zie je de vier verschillende stijlen waarin de keramische tegels verkrijgbaar zijn. Je kiest voor de houtlook, betonlook, steenlook of marmerlook. In alle vier gevallen gaat het om keramische tegels die eruit zien als bijvoorbeeld marmer of steen. De tegels lijken net echt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Heb je een vloerverwarming en zou je graag een houten vloer willen? Dat blijkt in de praktijk lastig en dan zijn keramische tegels met houtlook dé oplossing. De tegels zetten niet uit, kunnen goed tegen water en gaat lang mee.

Totaalpakket

Bij het presentatie punt Keukenloods in Roosendaal koop je niet alleen keramische vloer- of wandtegels, maar zoek je ook een nieuwe keuken uit. Je kunt bij het presentatie punt Keukenloods in Roosendaal terecht voor een totaalpakket. Naast de keuken, kies je een kleinere tegel voor tegen de wand boven het aanrechtblad en een grotere tegel voor op de vloer. Bij Keukenloods in Roosendaal wandel je over de geplakte vloervlakken en voel je hoe de tegels in zijn. Een nieuwe vloer is een grote beslissing voor de komende jaren. Bekijk de tegels op locatie om de beste keuze te maken!