Keukenloods Drunen

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Drunen

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Drunen

Presentatie in Keukenloods Drunen

De Keukenloods locatie in Drunen is een van de officiële partners van Ceramica Vloeren en daarmee een van de plekken waar je de tegels in het echt kunt bekijken. Het presentatie punt Keukenloods in Drunen heeft geplakte vloervlakken waar je overheen loopt. Dit helpt je om de kwaliteit van de tegels vast te stellen en om je voor te stellen hoe de tegels er in jouw huis uit kunnen zien. Daarnaast is het altijd een goed idee om de kleuren in het echt te bekijken en niet alleen op het internet. Ook op zoek naar een nieuwe keuken? Voor dit totaalpakket ben je zeker aan het juiste adres bij Keukenloods in Drunen.

Hoogwaardige keramische tegels

De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren zijn van hoge kwaliteit en worden gebakken in een high-end fabriek in Italië. Ceramica Vloeren koopt de tegels direct in vanuit de fabriek. Zo bieden we de beste prijs-kwaliteitverhouding. De keramische tegels zijn sterk en vragen om weinig onderhoud. Je kunt de keramische tegels combineren met een vloerverwarming en de tegels zijn waterbestendig. Bij het presentatie punt Keukenloods in Drunen zie je met eigen ogen hoe deze keramische tegels er in jouw woning uit kunnen zien.

De vier stijlen

De keramische tegels zijn verkrijgbaar in vier verschillende stijlen. De tegels met marmerlook zijn perfect voor liefhebbers van een chique stijl. De keramische tegels met marmerlook staan bijvoorbeeld prachtig in de badkamer. Een steen- of betonlook tegel is ideaal voor een industrieel interieur en een houtlook tegel past perfect in een Scandinavische of landelijke woonstijl. Iedere look is leverbaar in verschillende kleuren en formaten. Je profiteert van de voordelen van keramische tegels, maar dan in de look van je favoriete materiaal. Kom nu langs bij Keukenloods in Drunen om jouw nieuwe tegels te kiezen.