Keukenloods Amsterdam

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Amsterdam

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Amsterdam

Keukenloods in Amsterdam

Ceramica Vloeren heeft verschillende presentatie punten verspreid door Nederland, waarvan Keukenloods in Amsterdam er eentje is. Keukenloods in Amsterdam is gelegen in Amsterdam-Zuidoost en je bekijkt de tegels hier. Een nieuwe vloer is een belangrijke beslissing waar je jarenlang mee vooruit kunt en dus wil je de juiste tegel kiezen. Bij de Keukenloods in Amsterdam bekijk je de verschillende tegels van Ceramica Vloeren en doe je inspiratie op. Ceramica Vloeren werkt samen met Keukenloods en de tegels zijn inmiddels in meer dan veertien locatie te zien, waaronder dus ook in Keukenloods in Amsterdam.

De tegels in het echt zien

Online kun je al foto’s van de tegels zien, maar dat is uiteraard niet hetzelfde als de tegel in het echt zien. Daarom ga je langs bij een van de presentatie punten van Ceramica Vloeren, zoals Keukenloods in Amsterdam. Hier zie je de keramische tegels en ervaar je de kwaliteit hiervan. Je kunt de tegels aanraken, het textuur voelen en zien hoe de verschillende looks er in het echt uitzien. Alle tegels van Ceramica Vloeren worden in high- end fabrieken in Italië geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit. In Keukenloods in Amsterdam zie je hoe de kwaliteit van wandtegels en vloertegels met eigen ogen.

De verschillende soorten tegels

Ceramica Vloeren verkoopt verschillende soorten tegels. Je vindt onder ander badkamertegels, keukentegels en woonkamertegels van dit merk. Je kiest uit vier verschillende looks: de houtlook, de marmerlook, de betonlook en de steenlook. De keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk en sterk. Dit betekent dat de verschillende soorten tegels lang meegaan. Iedere soort tegel is verkrijgbaar in verschillende formaten. In de badkamer kunnen kleine tegels bijvoorbeeld mooi staan, terwijl je in de woonkamer liever een grote tegel hebt. Bij Keukenloods in Amsterdam zie je de verschillende soorten tegels in het echt en kies je je favoriete model uit.