Keukenloods Almere

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Bekijk de keramische tegels bij

Keukenloods Almere

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Almere

Keukenloods in Almere

Nieuwe tegels zie je het liefste in het echt voor je ze koopt, zodat je zeker van je zaak bent. De tegels van Ceramica Vloeren zijn op verschillende locaties in Nederland te bekijken, waaronder in Keukenloods Almere. Je voelt het textuur van de tegels, verzekert je van de hoge kwaliteit en ziet de kleur in het echt. Het presentatie punt Keukenloods in Almere is zeker ideaal wanneer je ook een nieuwe keuken aan wilt schaffen. Je slaat twee vliegen met één klap! De hoogwaardige tegels van Ceramica Vloeren komen direct uit een high-end fabriek in Italië.

Verschillende stijlen tegels

Iedereen heeft een eigen smaak en dus een eigen woonstijl. Waar de één van een stoer en industrieel interieur houdt, zit een ander liever in een in een knusse en landelijke ruimte. De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn verkrijgbaar in vier looks, waardoor er altijd een geschikte look voor jou tussen zit. We verkopen tegels met marmerlook, steenlook, houtlook en betonlook. Iedere stijl is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. De hoogwaardige tegels lijken precies op echt marmer of op echt hout en zijn de perfecte basis voor iedere ruimte.

Ideaal met vloerverwarming

Heb je een vloerverwarming in huis of wil je dat graag? Dat is geen enkel probleem met de tegels van het presentatie punt Keukenloods in Almere. De keramische tegels geleiden de warmte goed en verdelen deze gelijkmatige over de vloer. De warmte wordt vastgehouden en zorgt zo langdurig voor een behaaglijk gevoel. Bij een echte houten vloer kun je bijvoorbeeld beter niet voor vloerverwarming kiezen en bij keramische tegels met houtlook is dat wel mogelijk. De keramische tegels hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn veelzijdig inzetbaar. Bekijk de tegels nu bij het presentatie punt Keukenloods in Almere!