Keukenloods Alkmaar

Ceramica Vloeren en Keukenloods zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Keukenloods Alkmaar

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Keukenloods Alkmaar

Keukenloods in Alkmaar

Een van de plekken waar je de keramische tegels van Ceramica Vloeren in het echt kunt bekijken, is in Keukenloods in Alkmaar. Je kunt hier over de geplakte vloervakken lopen om te voelen hoe het loopt op de tegels en om de kwaliteit van de tegels zien. De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren komen uit een high-end fabriek in Italië en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wil je je hiervan verzekeren en de tegels in het echt zien? Dat doe je onder andere bij Keukenloods in Alkmaar.

De vier looks bekijken

Je ziet online al welke vier looks de tegels van Ceramica Vloeren hebben: marmer, hout, beton of steen. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in deze vier looks en bij iedere look kies je uit meerdere formaten en kleuren. Zo kun je voor wit marmer in de keuken gaan voor een elegante look, of juist voor donkere tegels met een betonlook in je industriële woonkamer. De vloertegels van Ceramica Vloeren gaan samen met vloerverwarming en zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig over de vloer verdeeld wordt. Bij Keukenloods in Alkmaar zie je de tegels met eigen ogen.

Hoogwaardige Italiaanse tegels

De keramische tegels die je bij Keukenloods in Alkmaar bekijkt, komen rechtstreeks uit de high-end fabriek in Italië waar Ceramica Vloeren mee werkt. Door de tegels direct uit de fabriek in te kopen, worden veel kosten bespaard. Dit is dan ook de reden voor de excellente prijs-kwaliteit verhouding van de keramische tegels. Je gebruikt de keramische tegels bij vloerverwarming en kunt dus een betonlook of houtlook in huis halen, zonder dat dit problemen met de vloerverwarming oplevert. Wil je de tegels in het echt zien voor je een beslissing neemt? Kom dan langs bij Keukenloods in Alkmaar!