Ceramica Vloeren

Hoofdlocatie Ceramica Vloeren in Heerhugowaard

Een uniek samengestelde collectie aan keramische vloer & wandtegels vanuit verschillende Italiaanse high-end fabrieken

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in onze hoofdlocatie in Heerhugowaard loopt u over ruim betegelde vloervlakken. Wij gaan verder dan alleen verkoop, ook voor uw opslag van uw nieuwe keramische vloer & wandtegels, levering en montage kunt u bij ons terecht. Van de eerste schetsen tot aan de montage en oplevering bij u thuis. Samen met onze vakmensen ontzorgen wij u compleet.

U bent bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek, advies en een begroting. U komt eenvoudig met ons in contract via:

Bekijk de keramische vloeren bij

Ceramica Vloeren

Bekijk de 25x25cm stalen bij

Ceramica Vloeren

Hoofdlocatie Ceramica Vloeren in Heerhugowaard

De hoofdlocatie van Ceramica Vloeren in Heerhugowaard is een showroom voor de keramische tegels. Hier zie je de hoogwaardige tegels met eigen ogen en doe je inspiratie voor je nieuwe vloer of wand op. In de showroom zijn vloervlakken geplakt van de verschillende soorten tegels uit het assortiment. Je loopt dus rond over de verschillende tegels en kunt hierdoor goed inschatten hoe de tegels er in jouw huis uit komen te zien. Natuurlijk zie je online al redelijk goed hoe de keramische tegels eruitzien, maar in het echt kun je de kleuren en formaten beter zien. Kom daarom langs op het verkooppunt van Ceramica Vloeren in Heerhugowaard om je nieuwe tegels uit te kiezen!

Marmer-, hout-, beton- of steenlook

De keramische tegels van Ceramica vloeren bekijk je in Heerhugowaard. Je ziet de vier verschillende stijlen: marmerlook, houtlook, betonlook of steenlook. De tegels zijn nauwelijks van het echte materiaal te onderscheiden en geven bijvoorbeeld echt de sfeer van een houten vloer. Keramische tegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk, waardoor veel mensen liever voor tegels kiezen dan voor echt hout. Ook kun je keramische tegels combineren met vloerverwarming, omdat de tegels niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen. Je bekijkt de vier looks bij de hoofdlocatie van Ceramica Vloeren in Heerhugowaard.

Hoge kwaliteit

De keramische tegels van Ceramica Vloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden direct ingekocht vanuit een high-end fabriek in Italië. Hier worden de tegels gebakken en wordt ervoor gezorgd dat de tegels de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. We kopen direct vanuit de fabriek in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. Een nieuwe vloer is een keuze voor vele jaren en daarom kies je voor een sterke tegel in de juiste look, het juiste formaat en de juiste kleur. Bij Ceramica Vloeren in Heerhugowaard vind je de ideale tegel voor jouw woning.