123Keukens & Apparatuur

Ceramica Vloeren en 123Keukens & Apparatuur zijn officieel partner

Combineer uw keramische tegelvloer met een droomkeuken op één locatie

Vind u het ook lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Wij begrijpen u, in al onze presentatie punten combineren wij onze prachtige keramische tegelvloeren met droomkeukens. Dus niet één losse tegel maar een gehele vloer. Is onze gepresenteerde keramische tegelvloer net niet de juiste kleur? Geen probleem, in onze stalen kast vindt u de overige kleuren van onze gepresenteerde keramische tegelvloer.

U bent van harte welkom, voor een vrijblijvend bezoek. Voor advies en een eventuele een begroting kunt u contact met ons opnemen via:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bekijk de keramische tegels bij

123Keukens & Apparatuur

Bekijk de 25x25cm stalen bij

123Keukens & Apparatuur

123 Keukens & Apparatuur in Watergang

Een nieuwe vloer kies je niet zomaar uit en daarom wil je de tegels graag eerst in het echt zien. Je bekijkt de tegels van Ceramica Vloeren op verschillende locaties in Nederland, waaronder bij 123 Keukens & Apparatuur in Watergang. Bij dit presentatie punt zie je de precieze kleur van de tegels, voel je het textuur en verzeker je je van de hoge kwaliteit. Bij 123 Keukens & Apparatuur in Watergang kies je ook direct een nieuwe keuken uit wanneer je daarnaar op zoek bent. Natuurlijk kun je ook alleen de tegels komen bekijken wanneer je in de buurt woont of bent. 

Keramische tegels voor verschillende ruimtes

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn geschikt voor diverse ruimtes. Zo kies je tegels voor de woonkamer, de keuken, de badkamer of het toilet. Omdat de tegels in diverse looks en formaten verkrijgbaar zijn, vind je altijd de juiste tegel. Op de muur van het toilet kies je voor een kleinere keramische tegel, bijvoorbeeld in steenlook of marmerlook. In de woonkamer leg je grotere keramische tegels op de vloer, zoals een stoere vloertegel met betonlook of juist een gezellige tegel met houtlook. De keramische tegels die je bij het presentatie punt123 Keukens & Apparatuur in Watergang bekijkt zijn niet van echt te onderscheiden.

Geproduceerd in Italië

Alle keramische tegels van Ceramica Vloeren komen direct uit de high-end fabriek in Italië. Hier worden de vloertegels van hoge kwaliteit geproduceerd. De tegels worden direct vanuit de fabriek ingekocht, waardoor er weinig kosten zijn naast de productiekosten. Dit zorgt ervoor dat de vloer- en wandtegels van Ceramica Vloeren een excellente prijs-kwaliteitverhouding hebben. Wil je de tegels in het echt bekijken en je verzekeren van fantastische kwaliteit? Kom dan langs bij 123 Keukens & Apparatuur in Watergang!