Volledig assortiment
Verkooppunt van Slageren Schagen

De van Slageren locatie in Schagen is officieel partner van Ceramica Vloeren. Woon je in de buurt van Schagen en wil je graag onze high-end tegels bekijken? Bezoek ons verkooppunt van Slageren Keukens in Schagen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Tegels in het echt zien?

Ceramica Vloeren is dé specialist in keramische tegelvloeren, handgebakken wandtegels en badkamer tegels. Kom naar de showroom en ervaar de kwaliteit van onze tegels. Loop over geplakte vloervlakken om het eindresultaat te zien en voelen. Bezoek ons verkooppunt Schagen!

Open routebeschrijving
Witte Paal 304a
1742 LD Schagen

Openingstijden

Wil je ons verkooppunt bezoeken? Dat kan! Ze zijn 5 dagen per week geopend. Op maandag en dinsdag zijn ze gesloten. Op donderdag koopavond!

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:30 - 17:00

Woensdag

09:30 - 17:00

Donderdag

09:30 - 17:00

Vrijdag

09:30 - 17:00

Zaterdag

09:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Van Slageren & Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren & van Slageren keukens zijn lokale partners. Van Slageren biedt in Schagen hoogwaardige Nederlandse, Duitse en Italiaanse keukens aan. In een splinternieuw pand krijg je het advies wat je van ze gewend bent. Onze visies passen bij elkaar en daarom hebben wij de handen ineen geslagen voor het totaalpakket: een nieuwe keuken en een nieuwe vloer.

Vloer en keuken op één locatie
Combineer een nieuwe keuken direct met een bijpassende keramische tegelvloer. Alles op één locatie. Onze verkooppunten hebben gloednieuwe keukens in de stijl van nu gepresenteerd op onze tegelvloeren. Zo krijg je meteen het totaalbeeld van jouw nieuwe woonkeuken.