Volledig assortiment
Verkooppunt Keukenloods Amsterdam

De keukenloods locatie in Amsterdam is officieel partner van Ceramica Vloeren. Woon je in de buurt van Amsterdam en wil je graag onze high-end tegels bekijken? Bezoek ons verkooppunt Keukenloods in Amsterdam-Zuidoost.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Tegels in het echt zien?

Ceramica Vloeren is dé specialist in keramische tegelvloeren, handgebakken wandtegels en badkamer tegels. Kom naar de showroom en ervaar de kwaliteit van onze tegels. Loop over geplakte vloervlakken om het eindresultaat te zien en voelen. Bezoek ons verkooppunt Amsterdam!

Open routebeschrijving
Schepenbergweg 34a
1105 AT Amsterdam

Openingstijden

Wil je ons verkooppunt bezoeken? Dat kan! Ze zijn 6 dagen per week geopend. Op dinsdag zijn ze gesloten. Zelfs op zondag geopend!

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

10:00 - 17:00

Keukenloods & Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren werkt al lange tijd nauw samen met Keukenloods. Keukenloods is specialist in keukens en keukenapparatuur, maar merkt dat de klant graag het totaalpakket wilt: een nieuwe keuken en een nieuwe vloer. Zodoende is deze succesvolle samenwerking ontstaan en zijn wij nu verkrijgbaar in meer dan 10 Keukenloods locaties door heel Nederland.

Vloer en keuken op één locatie
Combineer een nieuwe keuken direct met een bijpassende keramische tegelvloer. Alles op één locatie. Onze verkooppunten hebben gloednieuwe keukens in de stijl van nu gepresenteerd op onze tegelvloeren. Zo krijg je meteen het totaalbeeld van jouw nieuwe woonkeuken.