Volledig assortiment
Ceramica Vloeren in Heerhugowaard

Laat je inspireren in onze 750m2 showroom op A locatie in Heerhugowaard. Centraal gelegen in de kop van Noord-Holland. Goed te bereiken met auto of openbaar vervoer. Groot aanbod en kwalitatief hoogstaande vloertegels en wandtegels voor de laagste prijs. Dat kunnen wij door directe eigen inkoop en lage overheadkosten. Kwaliteit hoeft toch niet duur te zijn? Tot snel!

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Tegels in het echt zien?

Ceramica Vloeren is dé specialist in keramische tegelvloeren, handgebakken wandtegels en badkamer tegels. Kom naar de showroom en ervaar de kwaliteit van onze tegels. Loop over geplakte vloervlakken om het eindresultaat te zien en voelen.

Open routebeschrijving
Industriestraat 14a
1704AA Heerhugowaard

Openingstijden

Wil je onze showroom bezoeken? Dat kan! Bezoek ons van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Op zondag is alleen mogelijk op afspraak. We zien je snel!

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

Op afspraak

Over ons

Ceramica Vloeren is de specialist in keramische tegelvloeren, badkamer tegels en handgebakken wandtegels. Wij bieden hoogwaardige keramische tegels aan die wij direct inkopen in Italië. Altijd 1e keuze tegels, met hoge slijtvastheid en antislip waarde.  Een vloer van Ceramica Vloeren is een keuze voor de lange termijn voor de beste prijs.

Gewoon goede service. Dat is wat je van ons kunt verwachten. We denken onafhankelijk met je mee. Geen agressieve verkoop, maar gewoon deskundig advies. Drinken we binnenkort samen een kopje koffie of cappuccino?