Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Toilet tegels

Voor je toilet wil je het liefste een vloer die zowel mooi als praktisch is. Onze keramische toilettegels zijn ideaal voor ieder toilet en je kunt kiezen uit verschillende looks. Dit materiaal doet je vloer lijken op marmer, hout, beton of steen. Een groot voordeel van onze toilettegels is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn en je ze makkelijk schoon houdt. Al onze tegels zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 133 producten

Open filter

De verschillende looks

De toilettegels van Ceramica Vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende looks. Je kunt kiezen voor keramische tegels in hout-, beton-, steen- en marmerlook. Wil je graag een luxe toiletruimte creëren? Marmer heeft een chique uitstraling en wanneer je voor een lichte kleur kiest, lijkt je toiletruimte groter. Beton en steen hebben een stoere uitstraling en gaan goed samen met een industrieel interieur. Deze twee looks zijn in lichte en donkere kleuren verkrijgbaar, waardoor je toilet geheel verschillende uitstralingen kan hebben met dit materiaal. De houtlook brengt juist sfeer en gezelligheid in de ruimte.

Vochtbestendig

In een vochtige ruimte zoals het toilet is het belangrijk om een vloer te kiezen die vochtbestendig is. Een echte houten vloer ziet er bijvoorbeeld mooi uit, maar is absoluut niet praktisch in het toilet. Keramische toilettegels in houtlook zijn een uitkomst in deze situatie. De tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar kunnen wel goed tegen vocht. Daarnaast zijn de tegels makkelijk schoon te houden. Je dweilt de vloer met een lauwwarm water waaraan je een scheutje azijn toevoegt. Doe dit regelmatig en dan is dit het enige onderhoud wat de tegels nodig hebben.

Diverse formaten

De vloertegels van Ceramica Vloeren zijn beschikbaar in diverse formaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor toilettegels van 60 x 60 centimeter of 120 x 120 centimeter. Grotere tegels zorgen ervoor dat een ruimte groter oogt. Wanneer je toilet dus klein is, kun je het beste voor iets grotere tegels kiezen. Let er wel op dat je geen gigantische tegels in een kleine ruimte kiest, want dat werkt juist niet goed. Om je toilet groter te doen lijken, kun je het beste tegels in een lichtere kleur kiezen. Hierbij kun je denken aan wit, beige of lichtgrijs.

Hoogwaardige en betaalbare tegels

Wij kopen al onze tegels direct in vanuit een high-end fabriek in Italië. Hier worden onze hoogwaardige tegels geproduceerd en wordt de kwaliteit gecontroleerd. Door direct vanuit te fabriek in te kopen, hebben we minder personeelskosten en kunnen we de tegels tegen een lagere prijs aanbieden. Daar profiteren onze klanten van. De toilettegels zijn sterk en gaan jarenlang mee. Je maakt dus een duurzame keuze wanneer je voor keramische toilettegels kiest.

Zelf monteren

Een andere reden voor de lage prijzen van onze tegels is dat ze exclusief montage geleverd worden. U kunt de tegels dus zelf in het toilet installeren wanneer u dat wilt. Wij begrijpen dat niet iedereen dit kan of wil en daarom bevelen we u graag een goede tegelzetter aan. We werken met een vast team en kennen de tegelzetters goed. Zo kunnen we u een deskundige tegelzetter aanbevelen en garanderen dat uw tegels vakkundig geplaatst worden.