Woonkamer tegels

Alle woonkamer tegels van Ceramica Vloeren hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Onze steen- en betonlook zien er net zo robuust uit als echt steen en beton. Onze houtlook lijkt net echt hout en ook de marmerlook heeft de welbekende luxe uitstraling van marmer. Keramische tegels passen bij diverse interieurstijlen en bij iedere ruimte, dus ook bij de woonkamer. Of je nu van industrieel, landelijk of chic houdt, er is altijd wel een passende vloertegel voor jouw woonkamer te vinden.

Woonstijlen

Welke tegel past goed bij welke woonstijl? Bij een Scandinavisch of landelijk interieur passen woonkamer tegels in houtlook. In deze twee woonstijlen wordt namelijk veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Keramische tegels in betonlook passen goed bij een ruw industrieel interieur en de steenlook gaat goed samen met een modern interieur. Marmer staat bekend als luxe product en past dus perfect bij een chic interieur. In je woonkamer breng je over het algemeen veel tijd door en daarom is het belangrijk dat je deze ruimte gezellig en geheel naar smaak inricht. Mooie woonkamer tegels zijn daar een goede basis voor.

Diverse formaten

Onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Je kunt bijvoorbeeld voor woonkamer tegels van 120 x 120 centimeter kiezen wanneer je voor de betonlook kiest. Deze grote tegels zorgen ervoor dat het beton er authentieker uitziet, zeker wanneer je voor voegen in dezelfde kleur kiest. De keramische tegels in houtlook zijn alleen verkrijgbaar in langwerpige formaten. Deze tegels leg je in stroken of je maakt een visgraatpatroon. Over het algemeen geldt dat grote tegels de ruimte groter doen lijken. Wanneer je dus een kleinere kamer hebt, kun je beter een iets groter formaat tegel kiezen.

Onderhoudsvriendelijk

Een groot voordeel van woonkamer tegels is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Met een tapijt heb je altijd het probleem dat vlekken moeilijk te verwijderen zijn. Wanneer je koffie of wijn op keramische tegels knoeit, dweil je dit snel en eenvoudig op. Ook zijn de tegels krasvrij en hebben ze veel minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een echte houten vloer. De tegels zijn makkelijk schoon te houden met lauwwarm water met een scheutje azijn. Afgezien van regelmatig dweilen, hebben de woonkamer tegels eigenlijk geen onderhoud nodig.

Made in Italy

De vloertegels van Ceramica Vloeren komen uit een high-end fabriek in Italië. Hier kopen we de tegels direct in en zo besparen we personeelskosten. Voor klanten resulteert dit in zachte prijzen voor prachtige tegels. De hoogwaardige tegels worden altijd op kwaliteit gecontroleerd en zijn sterk. Je maakt dus een duurzame keuze met keramische vloertegels in de woonkamer. De tegels zijn vochtbestendig en slijtvast, waardoor ze jarenlang meegaan.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe bereken ik snijverlies?