Witte wandtegels

Witte wandtegels zijn enorm veelzijdig. Ze zijn de perfecte basis voor een lichte ruimte met een rustige atmosfeer, waarin jij kunt ontspannen na een lange werkdag. Je combineert de witte wandtegels met natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld hout, voor een rustige ruimte. Houd je meer van kleur? Met witte wandtegels springen jouw gekleurde meubels er echt uit. Een witte basis maakt een ruimte lichter, waardoor deze automatisch groter oogt. Bij Ceramica Vloeren vind je witte wandtegels in verschillende looks: betonlook, steenlook en marmerlook. Onze wandtegels zijn sterk en je hebt er jarenlang plezier van.

Witte wandtegels in verschillende looks

Bij ons vind je witte wandtegels in de juiste look voor jouw ruimte. Door voor de betonlook of steenlook te kiezen, creëer je een robuuste stijl in bijvoorbeeld jouw woonkamer. Door de witte kleur stralen de tegels rust uit, terwijl het textuur tegelijkertijd een stoer karakter aan de ruimte toevoegt. Witte wandtegels in marmerlook stralen juist luxe uit. Voor de badkamer kun je kiezen voor witte wandtegels in marmerlook. Ze geven je badkamer een rustig gevoel, laten de ruimte groter lijken en zorgen voor een chique uitstraling. Wil je de luxe marmerlook in je keuken? De witte wandtegels zijn geschikt als achterwand van je aanrecht of kookplaat.

De vele voordelen van wandtegels

Keramische wandtegels hebben verschillende voordelen. De tegels zijn in hoge mate kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de tegels lange tijd mee en zijn ze dus een duurzame keuze. De witte wandtegels zijn zelfs vuurbestendig en antistatisch. Je maakt de tegels gemakkelijk schoon met lauwwarm water dat je hebt laten koken. Hier voeg je een scheutje azijn of een speciale tegelreiniger aan toe. Een neutrale allesreiniger is ook mogelijk, zolang deze geen olie, zeep of vet bevat. De tegels zijn dus onderhoudsvriendelijk en gaan lange tijd mee.

Witte wandtegels: betaalbaar en duurzaam

Bij Ceramica Vloeren vind je betaalbare witte wandtegels. Wij kunnen onze prijzen laag houden door de tegels direct vanuit de fabriek te leveren en zo op personeelskosten te besparen. Onze tegels worden in Italië in een high-end fabriek geproduceerd. De tegels zijn van hoge kwaliteit en gaan daardoor lange tijd mee. De tegels die je bij ons koopt zijn exclusief montage. Heb je hier hulp bij nodig? Wij werken samen met een vast montageteam en raden je dan ook graag een ervaren tegelzetter aan. Bezoek ook eens de showroom.

Montage bij Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Keramische vloer laten leggen door professioneel montageteam?

Leveren wij ook tegelplinten?

Wat betekent gerectificeerd?