Wandtegels woonkamer

Wandtegels in de woonkamer? Kan dat? Jazeker! Want wandtegels in de woonkamer geven je interieur een bijzondere en persoonlijke uitstraling. Zo kun je van je muur een echte blikvanger maken. Je kunt natuurlijk de hele wand betegelen, of juist een bepaald gedeelte. Zo breng je accenten aan op de plek die jij wilt. Bij Ceramica Vloeren vind je wandtegels is veel verschillende formaten. Ze hebben een authentieke en natuurlijke uitstraling. Het voordeel van keramische wandtegels is dat ze supersterk zijn en nauwelijks onderhoud nodig hebben. In ons assortiment hebben we tegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook.

Sfeer creëren met wandtegels in de woonkamer

Met wandtegels in de woonkamer creëer je de persoonlijke sfeer die jij zoekt. Daarom is de uitstraling van een wandtegel erg belangrijk. Voor een industriële sfeer kies je wandtegels in steenlook of betonlook. Dan heb je meteen een stoere basis voor je woonkamer. Wil je liever een wat warmere sfeer? Dan is de landelijke houtlook erg mooi op de wand. Als je een chic statement wilt maken, zijn onze marmerlooktegels een perfecte keuze. Daarmee geef je je woning een luxe uitstraling. Alle looks hebben een authentieke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden.

Wandtegels in de woonkamer: handig en schoon

Wandtegels hebben veel voordelen. In de eerste plaats zijn ze kras- en slijtvast. Ze blijven mooi, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De meeste van onze tegels zijn zelfs zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast zijn wandtegels gemakkelijk schoon te houden. Je neemt ze af met een nat doekje. Hiervoor kun je het beste lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin gebruiken. Een milde allesreiniger kan ook, als die maar geen vet, olie of zeep bevat. Onze wandtegels zijn perfect afgewerkt, zodat de muur een mooie, egale uitstraling krijgt.

Betaalbare wandtegels van hoge kwaliteit

Onze keramische wand- en vloertegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Daarvoor wordt de hoogste kwaliteit keramiek gebruikt. Vanuit de fabriek worden ze door ons rechtstreeks geleverd. Daarnaast besparen wij op personeelskosten. Zo kunnen we de prijs van onze keramische tegels laag houden. De montage van de tegels verzorg je zelf. We helpen je daar graag bij door je een tegelzetter uit ons vaste montageteam te adviseren. Wil je onze tegels in het echt bekijken of wil je deskundig advies? Kom dan naar onze showroom, wij helpen je graag.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Montage bij Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Wat betekent gekalibreerd?