Wandtegels steenlook

Wandtegels steenlook geven een stoere touch aan je interieur. Je kunt er een hele wand mee bekleden of juist een bepaald deel van de muur benadrukken. Wandtegels in steenlook worden veel gebruikt in een industrieel interieur, maar kunnen ook prima in andere woonstijlen gebruikt worden. Bij Ceramica Vloeren vind je steenlook wandtegels in veel verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd wel een wandtegels te vinden, die perfect bij jouw woonwensen past. Onze tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek en komen uit high-end fabrieken in Italië. Naast tegels in steenlook hebben wij ook tegels in betonlook, houtlook en marmerlook.

Wandtegels in steenlook met een authentieke uitstraling

Onze wandtegels in steenlook zijn niet van echte natuursteen te onderscheiden. Dat effect wordt extra duidelijk als je kiest voor tegels van een groot formaat. Daar is nauwelijks een voeg voor nodig. Als onze wandtegels in steenlook hebben een natuurlijke uitstraling. De kleur en structuur van de tegels verschilt niet of nauwelijks van echte natuursteen. Dat komt door de hoge kwaliteit van het design en de afwerking van de tegels. Met steenlook tegels creëer je het uiterlijk van natuursteen, maar heb je het gemak van keramische tegels. Die zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken.

Duurzaam, maar toch betaalbaar

Een wand van steenlook tegels gaat jaren mee. Het enige wat je hoeft te doen, is de tegels af en toe schoonmaken met een vochtige doek. Daar kun je het beste lauw, gekookt water met een beetje azijn erin gebruiken. Een milde allesreiniger of tegelreiniger mag ook, zolang er maar geen vet, olie of zeep in zit. Wij doen er alles aan om de prijs van onze keramische tegels scherp te houden. Zo leveren wij bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit de fabriek en besparen we op onze personeelskosten. Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs voor je wandtegels in steenlook.

Montage van steenlook wandtegels

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?